Μιχαλακόπουλος: Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή. Δημοσιεύστε τους πίνακες για το sense city

24 Ιουλίου - 19:21 Τοπικά

Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή.

Δήμαρχε σε λυπάμαι…Οι συνεργάτες σου σε εκθέτουν ή σε παραμυθιάζουν ή τόσο μπορούν τελικά-τόσα κάνουν/τόσα καταλαβαίνουν

Προφανώς και έχετε χάσει την ψυχραιμία σας, εδώ και πολύ καιρό. Στη προσπάθεια να αντικρούσετε τα λεγόμενά μου και κυρίως τους επίσημους πίνακες που σας έδειξα για το sense city, απαντάτε ξανά με αοριστολογίες και μηδέν(0) αποδείξεις , που να αποδεικνύουν τον αόριστο αριθμό (400!!!) που γράφετε.

Δυστυχώς η αλήθεια είναι σε επίσημους πίνακες και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και επειδή είστε πολύ προβλέψιμοι, τους είχα έτοιμους (και φρέσκους…)

ΨΕΜΑ 1: Λέτε λοιπόν ότι: «στο διάστημα από 1/7/2022 έως σήμερα, έχουν υποβληθεί μέσω της εφαρμογής τουλάχιστον 400 σχετικά αιτήματα πολιτών, τόσο από τη Δημοτική Ενότητα Πύργου όσο κι από τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες και τις παραθαλάσσιες περιοχές, κι όλα αυτά έχουν πλέον επιλυθεί.»…Δυστυχώς η επίσημη εφαρμογή λέει ότι από 1/7 έως σήμερα έχουν υποβληθεί 13 αιτήματα και έχουν ικανοποιηθεί μηδέν(0)…. (ακολουθεί πίνακας)ΨΕΜΑ 2: Μιλάτε για 400 αιτήματα από 1/7 ενώ τα συγκεντρωτικά 2020-2022 είναι 151 και έχουν επιλυθεί τα 82, άρα κάτι παραπάνω από 50%…(ακολουθεί πίνακας)ΨΕΜΑ 3: «ένα εύχρηστο, σημαντικό μέσο γνωστοποίησης και επίλυσης προβλημάτων»… Γνωστοποιήθηκαν το τελευταίο τετράμηνο 30 προβλήματα και επιλύθηκαν έξι(6)….

Άτιμο πράγμα οι αριθμοί…λένε ΠΑΝΤΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ…


Σε περίπτωση που δεν ξέρετε το τηλέφωνο του Πανεπιστημίου , που έχει την υποστήριξη της εφαρμογής , αυτό είναι το –2610 996683– και ζητήστε να σας συνδέσουν με το αρμόδιο τμήμα για να γίνετε πιο σοφοί και να ξεπεράσετε την «ξερολίαση».

Για πολλοστή φορά λέτε ψέματα στον κόσμο

Αναμένω να ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΤΕ τους πίνακες sense city που λένε για 400 και πλέον αιτήματα…

Επίσης σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς, καθώς εγώ είμαι εδώ για να αποκαλύπτω τον πραγματικό σας εαυτόπρώτη φορά δε στα χρονικά επίσημο site του Δήμου απαντάει ψευδώς..εκεί καταντήσατε τον Δήμο


Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος-Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

Περισσότερα Νέα