Μήνυμα Δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου και του Αντιδήμαρχου Παιδείας Γ. Πλεμμένου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές  να πετύχουν τους στόχους τους.

Η συμμετοχή σας στις εξετάσεις είναι ίσως η μέχρι σήμερα σημαντικότερη στιγμή που θα καθορίσει ως έναν βαθμό την μελλοντική σας πορεία.

Ίσως τώρα το άγχος να μην σας επιτρέπει να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα, αλλά να γνωρίζετε ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, αλλά δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που θα συναντήσετε στη ζωή σας. Ακόμη κι αν αυτή η προσπάθεια δεν αποδώσει καρπούς, να είστε σίγουροι ότι η ζωή σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ευκαιρίες. Αρκεί να είστε έτοιμοι γι’ αυτές!

Σας εύχομαι λοιπόν καλή δύναμη και με την ευκαιρία να συγχαρώ όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά στέκονται δίπλα στα παιδιά και φωτίζουν τα βήματά τους.

Η σκέψη και οι ευχές όλων μας κοντά σας!

Καλή επιτυχία!

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

«Αντιμέτωποι με την μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων θα βρεθούν και φέτος εκατοντάδες υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ της Ηλείας. Αναμφισβήτητα οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία από τις πιο αγχωτικές και ψυχοφθόρες διαδικασίες, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους ίδιους τους γονείς.

 Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη τόσο στους υποψήφιους του δήμου Πύργου όσο και σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες στο Νομό μας. Γνωρίζω καλά ότι οι οικογένειες θα βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τους, ενώ και εμείς ως τμήμα Παιδείας του Δήμου Πύργου θα είμαστε στο πλευρό των υποψηφίων μας, που δίνουν τον δικό τους αγώνα και είμαι βέβαιος ότι με σωστή προετοιμασία θα καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Αυτό το οποίο θα πρέπει ωστόσο όλοι να έχουμε κατά νου, είναι ότι ακόμα και η αποτυχία στις Πανελλαδικές σε καμία περίπτωση δεν ισοδυναμεί με αποτυχία στη ζωή.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, υγεία και σύντομα τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα».

Ιωάννης Παν. Πλεμμένος

 Αντιδήμαρχος Πύργου Διοικητικών Υπηρεσιών Παιδείας και Δια βίου μάθησης

Περισσότερα Νέα