Μήνυματα Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή και Προέδρου Δημ. Συμβουλίου Δημ. Μεσσαλά για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

24 Ιουλίου - 17:04 Τοπικά

Στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, αλλά και σε όλους τους νέους, που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, εύχομαι ολόψυχα Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία.

Με επιμονή, νηφαλιότητα, επιμονή και πίστη στις δυνάμεις σας, η προσπάθειά σας θα έχει την καλύτερη επιθυμητή  κατάληξη.

Εύχομαι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας να ανταμείψει τους κόπους σας και να είναι η αφετηρία μιας σπουδαίας διαδρομής.

Καλή αρχή!!

Γαβρίλης Λιατσής

 

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜ. ΜΕΣΣΑΛΑ  ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με την ευκαιρία έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να  εκφράσω τις βαθύτατες ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν. Η διαδικασία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειάς σας, αλλά δεν καθορίζει υποχρεωτικά το μέλλον σας. Η αναζήτηση των νέων ανθρώπων για επαγγελματική αποκατάσταση, δεν τελειώνει με μια πιθανή επιτυχία στις εξετάσεις. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες ας έχουν δύναμη και διαύγεια για να αποδώσετε με το μέγιστο των δυνάμεών σας στην επίπονη αυτή μάχη, αλλά πάντα να διερευνάτε και να στοχάζεστε τρόπους και μεθόδους διαρκούς εκπαίδευσης και μετέπειτα αποκατάστασης σύμφωνα με τα νέα πρότυπα. Ένα βήμα πριν την ενηλικίωσή σας, ας απολαύσετε  τις τελευταίες μαθητικές σας στιγμές και ας ονειρευτείτε ,σχεδιάσετε  και κυνηγήστε το μέλλον σας που τώρα ανοίγεται μπροστά σας.

Καλή δύναμη σε εσάς και στις οικογένειές σας για τη στήριξη που σας προσφέρουν, αλλά και στους καθηγητές  σας που τροφοδοτούν με ελπίδα τα όνειρά σας.

                                                                                                Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και

                                                                                    της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας

                                                                                                          Εκπαίδευσης Δήμου Πύργου

 

 

 

                                                                                                            Δημήτριος Μεσσαλάς

Περισσότερα Νέα