Μηνύματα Κατσιφάρα, Τζαβάρα και Λιατσή για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

24 Ιουλίου - 17:01 Τοπικά

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, για την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και ανταμείβεστε σήμερα.

Ανταπεξήλθατε με τον ιδανικότερο τρόπο στη σπουδαία δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που σας δίνει πλέον το “εισιτήριο” για να συνεχίσετε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επισφραγίζοντας ταυτόχρονα τις επίπονες προσπάθειες και το διάβασμα που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια τόσο στις οικογένειές σας, όσο και στους καθηγητές, στους ανθρώπους δηλαδή, οι οποίοι σας στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ήταν δίπλα σας σε αυτά τα βήματα.

Να ζητήσω όμως, και από όσους δεν τα κατάφεραν, να μη απογοητευτούν, καθώς δεν σταματά η ζωή και τα όνειρα με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχία, αλλά ως δοκιμασία, μία μάχη που επιφέρει μόνο πολύτιμη εμπειρία και εφόδια για την ίδια την ζωή.

Να συγχαρώ και πάλι από βάθους καρδιάς όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να τους ευχηθώ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις Πανελλήνιες, καλή επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας πορείας τους.

Με τη δύναμη και την αισιοδοξία σας, δίνετε ελπίδα σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σε εμάς τους ίδιους για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους πολίτες μας»

Μήνυμα του βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Η σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. ολοκληρώνει για φέτος την μεγάλη προσπάθεια των πανελληνίων εξετάσεων και αποτελεί την αρχή μιας νέας, σημαντικής περιόδου στις ζωές των παιδιών μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους.

Σας συγχαίρω από καρδιάς, τόσο εσάς όσο και τις οικογένειές σας, που σας στηρίζουν με κάθε τρόπο σε όλες τις προσπάθειές σας και τους καθηγητές σας, που παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες στο εκπαιδευτικό τους έργο, στάθηκαν δίπλα σας αρωγοί στο δρόμο της γνώσης.

Εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και προκοπή στην νέα σας ακαδημαϊκή ζωή. Να επιδιώξετε τη γνώση και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να συλλέξετε ερεθίσματα και εφόδια, που θα σας δώσουν τα απαραίτητα μέσα για να προχωρήσετε όπως ονειρεύεστε στη ζωή σας.

Μα και όσα από τα παιδιά μας δεν κατόρθωσαν φέτος να πετύχουν τους στόχους να μην απογοητεύονται και να μην χάνουν την πίστη τους. Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με επιτυχίες και αποτυχίες. Ευκαιρίες θα τους δοθούν πολλές και η επίτευξη των ονείρων τους θα πραγματοποιηθεί, αρκεί να συνεχίσουν την προσπάθεια με πείσμα, πάθος και εργατικότητα.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους.

Κώστας Τζαβάρας

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ.

Βουλευτής Ηλείας

Μήνυμα Δημάρχου Πύργου Γαβριήλ Λιατσή
για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

«Θερμά  συγχαρητήρια  στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Ο αγώνας και ο κόπος χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται.

Εύχομαι ολόψυχα  μια εποικοδομητική φοιτητική πορεία και καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους,  θέλω να τονίσω ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα συναντήσουν.

Εύχομαι  σε όλους τους νέους και τις οικογένειές τους υγεία. Με θέληση, επιμονή, αισιοδοξία και θάρρος, θα κατακτήσουν τις επιστημονικές γνώσεις και θα ανταποκριθούν στις νέες εμπειρίες της ζωής.»

Περισσότερα Νέα