Μηνύματα του Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γ. Λέντζα και του Αντιδήμαρχου Παιδείας Αρχ. Ολυμπίας Γ. Γεωργακόπουλου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

Μία ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων να σηματοδοτεί τη λήξη της σχολικής ζωής και της μαθητικής ιδιότητας και ταυτόχρονα την είσοδο στην ενήλικη ζωή. Οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση των προσπαθειών των μαθητών και των μαθητριών μας, ενώ αποτελούν σταθμό για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η αγωνία και το άγχος σας, όπως επίσης και των γονέων και των καθηγητών σας είναι υπαρκτά συναισθήματα και μάλιστα πολύ έντονα, καθώς βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε, ωστόσο, πως όσο σημαντικές κι αν είναι αυτές οι εξετάσεις η πραγματική επιτυχία στη ζωή είναι η κατάκτηση της ευτυχίας, κι αυτός ο στόχος δεν ξεκινάει, ούτε τελειώνει σε κανένα είδος εξετάσεων.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές του Δήμου μας και όλης της Ηλείας κάθε επιτυχία στον αγώνα σας! Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας και με ψυχραιμία να είστε σίγουροι πως θα βγείτε νικητές. Από καρδιάς εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή στις οικογένειές σας, που μαζί με εσάς μοιράζονται σιωπηλά την αγωνία σας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας

 

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Αρχ. Ολυμπίας Γ. Γεωργακόπουλου για Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αναπληρωτής Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, σε μήνυμά του με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μας μαθητές, από σήμερα δοκιμάζονται οι αντοχές σας για την επίτευξη και ευόδωση των στόχων, των προσδοκιών και των επιθυμιών σας.

Από σήμερα ξεκινάτε να επισφραγίζετε τις φιλότιμες και δύσκολες προσπάθειες μιας πολύχρονης μαθητικής πορείας τόσο τις δικές σας όσο και των γονιών και δασκάλων σας.

Οπλισμένοι με γνώσεις, με πίστη στις δυνάμεις σας, αλλά και με την κατανόηση, την αγάπη, την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές όλων μας για επιτυχία στον δύσκολο αγώνα σας.

Ριχτείτε στη μάχη για να βγείτε νικητές και με προσωπικότητες δυναμικές στη διαλεκτική της ζωής.

Ολόψυχα σας ευχόμαστε:

Δύναμη, καλή Επιτυχία, “καλό δρόμο” στις διαδρομές σας και συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σας».

Περισσότερα Νέα