Μήνυση Καννή σε Αντωνακόπουλο για υβριστική συμπεριφορά.

24 Ιουλίου - 19:21 Τοπικά

“Ξεφεύγουν” τα πράγματα στο Δήμο Πύργου μετά από τη δημοσιοποίηση από την πλευρά του κου Στάθη Καννή των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου της 22-7-2022 όπου ο Δήμαρχος κος Τάκης Αντωνακόπουλος εξαπολύει επίθεση στον κο Καννή με ύβρεις. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη όπως αναφέρει ο κος Καννής η υπόθεση παίρνει το δρόμο των Δικαστηρίων.

Αναλυτικά ο κος Καννής αναφέρει:

ΙΔΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.
Απόσπασμα από τη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 22-7-2022.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: «Είσαι ένας ψεύτης… Ένας αισχρός συκοφάντης… Ένα ανθρωποειδές… Ένα ανθρωποειδές της λάσπης είσαι… Ένα χαμαιτυπείο πολιτικής είσαι… Ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει στην ανθρώπινη κοινωνία. Μα πόσο χυδαίο υποκείμενο είσαι… Εδώ δεν υπάρχει όριο λεκτικό, όχι, τα έχεις πάνω σου όλα… Όλα τα έχεις πάνω σου. Είσαι ένα χυδαίο ανθρωπάκι…Και κάνε μου μήνυση για αυτό. Δεν θέλω να σου κάνω αγωγή και μήνυση διότι μπουνιές στα περιττώματα όταν ρίχνεις λερώνεις τα χέρια σου… Θεωρώ απαξία για το Δημοτικό Συμβούλιο που είσαι εδώ μέσα. Το θεωρώ απαξία. Είσαι η ντροπή του Δημοτικού Συμβουλίου…Πόσο χαμαιτυπείο σκέψης μπορεί να είσαι; Αυτή είναι η μεγάλη πολιτική διανόηση. Καννής Ευστάθιος, η μεγάλη διανόηση του τόπου…Είσαι ένα φασιστοειδές …Πολλά χρόνια κρυμμένος στην τοπική κοινωνία…Είσαι ένας μισάνθρωπος, αυτό έχεις κάνει τόσα χρόνια…Άσχετε δικηγόρε. Άσχετε. Που έχεις αποδείξει εδώ μέσα, δεν ξέρεις ούτε τα εξώφυλλα του κοινού Ποινικού Δικαίου και έρχεσαι εδώ να μας κάνεις υπόδειξη…Δεν ξέρεις τι σου γίνεται περί τη νομική. Περί τη νομική δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Άσχετε…Αυτή είναι η δουλειά σας μια ζωή, να βρωμίζετε τη δημοκρατία…».
Αυτό είναι το επίπεδο και το ήθος του κ. Αντωνακόπουλου. Αυτή είναι η δημοκρατία στην οποία πιστεύει. Την ώρα που κάνει μαθήματα ανά το πανελλήνιο για το σχολικό εκφοβισμό ασκεί λεκτική βία σε οποιονδήποτε ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή.
Το παράδειγμά του ακολουθούν και οι περισσότεροι από τους αντιδημάρχους του. Υβρίζουν από τους επικεφαλής των παρατάξεων μέχρι τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Πύργου. Υβρίζουν από πολίτες που δρουν και βοηθούν ενεργά την κοινωνία μέχρι αυτούς που έχουν το «θράσος» να δημοσιοποιούν τις απόψεις στα κοινωνικά δίκτυα. Ένας μηχανισμός εκφοβισμού και σκοταδισμού έχει απλωθεί μέσα και γύρω από το δημαρχείο της πόλης μας.
Όσον αφορά στο βόρβορο που εξαπέλυσε ο κ. Αντωνακόπουλος εναντίον μου στη δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δεν θα μείνει αναπάντητη. Η υποβολή μήνυσης και ποινική καταδίκη του θα είναι η απάντηση που του αρμόζει.
Ο κατήφορος του δεν πρέπει να παρασύρει μια ολόκληρη πόλη στο σκοτάδι.

Περισσότερα Νέα