Μουσική, δώρα και πολύ κέφι στον διήμερο εορτασμό της Αγ. Μαρίνης από τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου

24 Ιουλίου - 19:27 Τοπικά

Ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου πιστός στο ραντεβού του γιόρτασε και φέτος την Αγία Μαρίνα και γλέντησε με την  ψυχή του σε ένα μοναδικό διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με Live μουσική από νέα παιδιά της περιοχής μας. Πρόσφερε στον κόσμο μουσική, κεράσματα, πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο μας στήριξε σε αυτή τη δράση, το Δήμο Πύργου και το δήμαρχο μας κύριο Τάκη Αντωνακόπουλο, που μας στηρίζει σε όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις μας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Δημήτρη Νικολακόπουλο, τη βουλευτή νομού Ηλείας κυρία Διονυσία Αυγερινοπούλου, την ΔΕΠ.ΑΕ.ΟΤΑ και τον πρόεδρο Βασίλη Σεϊντή, το Γραφείο Εθελοντισμού και τον αντιδήμαρχο κύριο Γιάννη Πλεμμένο, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό Πύργου που κάλυψε υγειονομικά την εκδήλωση μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Όλγα Βενιζέλου Ρουβά που μας μίλησε για τους παραδοσιακούς σπόρους και τα υβρίδια και μας χάρισε υπέροχα σποράκια.

Φυσικά, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν στις δράσεις μας.

ΦΩΤΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ

CLEAR NET ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

PAREA ΚΑΦΕ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

ΟΔΗΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ

DUOMO CAFE

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που μας χάρισαν αυτό το υπέροχο μουσικό αποτέλεσμα στη συναυλία μας, το Γιώργο Νικολόπουλο, τον Παναγιώτη Βασιλείου, την Ιωάννα Κουτσογιαννάκη και τον Κώστα Πέτροβα.

Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ηχολήπτη μας Γιάννη Αποστολόπουλο που είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στο σύλλογο μας  και τους φωτογράφους μας Ηλία Δημακόπουλο και Νίκο Δημητρουλόπουλο.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις υπηρεσίες του δήμου Πύργου που καθάρισαν από χόρτα και σκουπίδια την περιοχή και συγκεκριμένα

τον Νίκο Ντόχα υπεύθυνο πρασίνου του Δήμου Πύργου.

Σας περιμένουμε του χρόνου με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

Περισσότερα Νέα