Ν. Κοτσώνης: "Παράσημο για εμένα οι κατηγορίες από τον Τ. Αντωνακοπουλο."

24 Ιουλίου - 19:28 Τοπικά

“Απάντησή” στην καθαίρεσή του από τη αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών – Απασχόλησης και Τουρισμού – Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής του Δήμου Πύργου δίνει με επιστολή του ο Ν. Κοτσώνης.

Αναλυτικά τονίζει:

Η διοικητική συμπεριφορά μου είναι σίγουρα αντίθετη από τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής και οι όποιες κατηγορίες προς το πρόσωπό μου, από τον Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, είναι παράσημο για μένα!!!  

Εκτός από την κύρια δουλειά μου ως αστυνομικός, ο άμεμπτος χαρακτήρας μου, οι ηθικές αξίες και αρχές που με διακατέχουν, μου επιβάλλουν όλες οι πράξεις και οι ενέργειες μου να είναι σύννομες και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη!!! 

Αυτά για την ώρα …

Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου Πύργου με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα από την ανάληψη των καθηκόντων μου έως σήμερα και στον κόσμο που με στήριξε όλο αυτόν τον καιρό και με τίμησε με την ψήφο του.

Υ.Γ. Επειδή το Δημόσιο Χρήμα είναι από τον πολίτη και απαιτεί χρηστή διαχείριση εύχομαι και στον επόμενο αντιδήμαρχο οικονομικών να πράξει ανάλογα.

Νίκος Κοτσώνης

Περισσότερα Νέα