Νέα Αυστηρή Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ για τις αιτιάσεις ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν στον αυτοκινητόδρομο: Βρείτε τώρα άλλο … αφήγημα γιατί παντού διαψευσθήκατε!

24 Ιουλίου - 16:23 Τοπικά

Η πρόσφατη απάντηση της αρμόδιας  επιτροπής της Ευρωπαικής Ένωσης ως προς το έργο Πάτρα-Πύργος κατέδειξε για ακόμα μια φορά δύο πράγματα. Πρώτον ότι η  κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωράει στην υλοποίηση ενός έργου που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη του Ν.Ηλείας. Για άλλη μια φορά θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο στους πολίτες του νομού μας που αγωνιούν πραγματικά για την τύχη του έργου ότι το έργο αυτό θα υλοποιηθεί από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό τονίζεται μεταξύ άλλων σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ)  για το θέμα του δρόμου αλλά και την κακόπιστη κριτική που ασκήθηκε για μικροπολιτικούς λόγους από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο Χρήστο Γαβρά επισημαίνονται ακόμη τα εξής :

«Σε αυτούς που προσπαθούν να βρουν πολιτικό αφήγημα και να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από την μη υλοποίηση του θα πρέπει να τους πούμε να βρουν άλλο αντιπολιτευτικό αφήγημα γιατί θα διαψευστούν όπως διαψεύσθηκαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να «καταγγείλουν» την κυβέρνηση  για την νομιμότητα της της διαδικασίας παραχώρησης. Με τον ίδιο τρόπο διαψεύσθηκαν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ισχυρίζονταν με αφορμή την «ερώτηση» των Ευρωβουλευτών  ότι δεν είχε υποβληθεί φάκελος στην Ευρωπαική επιτροπή. Επιδίδονται στην γνώριμη για αυτούς τακτική των ψέματος με σκοπό να παραπλανήσουν για ακόμα μια φορά τους πολίτες της Ηλείας»

 

ΠΑΠΑΣ – ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ

ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ …

Η ΔΕΕΠ επανέρχεται και στην πρόσφατη επίσκεψη Παπά στην Ηλεία  υπενθυμίζει την εμπλοκή του για τις …. Εργολαβίες Καλογρίτσα και επισημαίνει ότι ακόμη δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματά της από προηγούμενη αναφορά στο ίδιο θέμα Ειδικότερα :

«Ακόμα όμως περιμένουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε προς τον κύριο Παππά που «αγωνιούσε» για την υλοποίηση του έργου. Αντί για απαντήσεις η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για χιλιοπαιγμένη κασέτα Καλογρίτσα. Εμείς για άλλη κασέτα τους μιλάγαμε αλλά έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Αυτή που ο κύριος Παππάς μίλαγε για τις δουλειές του μαγαζιού. Αλλά αν δεν άκουσαν αυτή την κασέτα θα πρέπει να άκουσαν τις πρόσφατες καταγγελίες Καλογρίτσα που ανέφερε για τον κύριο Παππά πως του υποσχέθηκε ότι θα του βρει τα χρήματα που δεν διέθετε για να γίνει καναλάρχης. Και ξαναρωτούμε . Πώς θα του έβρισκε χρήματα ; Ήταν και το Πάτρα Πύργος στη συναλλαγή ;

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ  μας απαντά για λογαριασμό του κυρίου Παππά ότι κηρύχθηκε έκπτωτος τελικά. Μα και από την τηλεοπτική άδεια κηρύχθηκε έκπτωτος γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είχε τα χρήματα γιατί δεν κατάφερε να τα βρει αν και προσπάθησε με τη μεσολάβηση του κυρίου Παππά να βρει χρήματα από άλλους επιχειρηματίες όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι (Κοντομηνάς , Μαρινάκης κλπ). Και προφανώς δεν έφταναν τα χρήματα από το Πάτρα-Πύργος για να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια.

Μήπως εκεί χάλασε κάποια συμφωνία ; Ας μας πει όλα αυτά ο κύριος Παππάς την επόμενη φορά που θα ξανάρθει στην Ηλεία ή ας μας τα πουν οι εδώ υποστηρικτές που επί τέσσερα χρόνια δεν  μίλαγαν καθόλου για το έργο αυτό και τώρα έχουν αυξημένες ανησυχίες. Και επειδή φαίνεται ότι έχουν κουραστεί να ακούν την κασέτα αυτή του λέμε ότι όλες τις κασέτες θα την ακούν συνεχώς όποτε τολμούν να μιλούν για το έργο αυτό γιατί θα πρέπει να ξέρουν οι πολίτες της Ηλείας ποιοι εγκλημάτησαν σε βάρος τους.»

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ

 

Τέλος η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ αναφέρεται και στην επίσκεψη του κ. Παπά στην περιοχή της Ζαχάρως μια περιοχή που η κυβέρνησή του την «εγκλώβισε» σε μαρασμό με το Π.Δ για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο και έκανε λόγο για μεγάλο πολιτικό θράσος:

«  Επειδή όμως είδαμε ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε το θράσος να πάει και στην Νότια Ηλεία ας μας απαντήσει τι είπε στους πολίτες εκεί για το προεδρικό διάταγμα για τον Κυπαρισιακό κόλπο διότι τελικά η κυβέρνηση του όχι μόνο δεν έκανε κανένα έργο αλλά έκανε και μεγάλη ζημιά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού Ηλείας.»

Περισσότερα Νέα