Νέα χρηματοδότηση 300.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ο μοναδικός Δήμος στην Ηλεία που χρηματοδοτείταιγια αντιπλημμυρικά έργα

24 Ιουλίου - 19:33 Τοπικά

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ηλεία που έλαβε χρηματοδότηση από τη νέα απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών στο πλαίσιο της Πράξης «Επιχορήγηση των ΟΤΑ για [«Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄βαθμού της Χώρας»] με Κωδικό ΟΠΣ 5168277 στο «ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών 2021-2025.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, χρηματοδοτείται με 300.000 ευρώ για το «Έργο πρόληψης για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων στις Δ.Ε Βάρδας και Ανδραβίδας».

Ικανοποιημένος από την απόφαση ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, τόνισε πως «η χρηματοδότηση για το συγκεκριμένο έργο είναι ένα σημαντικό βήμα στον επανασχεδιασμό για την πρόληψη των πλημμυρικών φαινομένων στον Δήμο μας που ταλαιπωρείται σχεδόν κάθε χρόνο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα».

Περισσότερα Νέα