Νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηλείας ο Γιώργος Λαμπρόπουλος

24 Ιουλίου - 19:31 Τοπικά

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Ηλείας, που αντικαθιστά τον απερχόμενο Χρήστο Γαβρά. Η απόφαση ορισμού του νέου προέδρου, η οποία εκδόθηκε και κοινοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, υπογράφεται από τον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στυλιανό Κονταδάκη.

Ο κ. Λαμπρόπουλος είναι έμπειρο κομματικό στέλεχος με ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες του κόμματος από τα φοιτητικά του χρόνια, ως μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ αλλά και ως μέλος της ΟΝΝΕΔ Πύργου.

Στις εκλογές του 2016 στήριξε για την αρχηγία του κόμματος τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του προέδρου του κόμματος, από την εποχή της προεδρίας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο ίδιος, γνωρίζει καλά τη Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία, καθώς ήταν πάντα ενεργό κομματικό στέλεχος, μολονότι δεν κατείχε μέχρι σήμερα κάποια κομματική θέση.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος του Άγγελου, γεννήθηκε το 1978, φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού. Από το 2005 – έχοντας ολοκληρώσει τη Στρατιωτική του θητεία – διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στον Πύργο Ηλείας. Από τον Ιούλιο του 2020 έως τον περασμένο Μάρτιο, εργάστηκε και ως Ειδικός Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, με αντικείμενο την παρακολούθηση των Τεχνικών Έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Περισσότερα Νέα