Νέος υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου ο Σπύρος Κων. Λιατσής

24 Ιουλίου - 13:47 Τοπικά

ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤ. ΛΙΑΤΣΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Ο Πύργος, η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και έκανα οικογένεια, η πόλη στην οποία επέλεξα να εργάζομαι, η πόλη που λατρεύω και θα ζω για πάντα, ψάχνει την ευκαιρία να βαδίσει σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Η πόλη του Πύργου και οι Δημοτικές Κοινότητες περιμένουν την οικονομική και κοινωνική τους πρόοδο και δεν αντέχουν να χάσουν άλλο χρόνο. Δεν αντέχουν να χάσουν κι άλλα από αυτά που με αγώνες κατακτήθηκαν.

Επιθυμούν άμεσα να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στους συνδημότες μου, ανακοινώνω, ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα ηγηθώ του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, για μια νέα προοπτική, με εντιμότητα, με ηθική, με εργατικότητα, με αποτελεσματικότητα για ένα δήμο σύγχρονο, ψηφιακό, οικολογικό, δήμο του πολιτισμού, που θα σέβεται τον καθένα δημότη ξεχωριστά.

Με έναν συνδυασμό αποτελούμενο από νέους με επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική παρουσία, αλλά και από έμπειρα και καταξιωμένα αυτοδιοικητικά στελέχη.

Με ένα πρόγραμμα που απαντά στα σύγχρονα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει και εκμεταλλεύεται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ολόκληρου του δήμου.

Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί!

Τώρα όλοι μαζί θα περάσουμε σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον δήμο μας!

Για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ που μας αξίζει!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!

Περισσότερα Νέα