Νικ. Κοροβέσης: Mε ατράνταχτη πίστη να ξεπεράσουμε και τώρα τις δυσκολίες της πανδημίας

24 Ιουλίου - 16:28 Τοπικά

Η Μεγάλη Εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου τιμάται από το σύνολο της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας και των πιστών της με ιδιαίτερη ευλάβεια και την ατράνταχτη πίστη μας σε ένα καλύτερο αύριο που θα ανατρέπει τη σημερινή δύσκολη εικόνα από την πανδημία. 

Αναμφίβολα τούτος ο Δεκαπενταύγουστος είναι διαφορετικός. Δεν είναι εκείνος που θα περιμέναμε στην «καρδιά» του καλοκαιριού μας. Οφείλουμε ωστόσο να δείξουμε επιμονή, αντοχή και υπομονή, για να ξεπεράσουμε και αυτές τις νέες δύσκολες συνθήκες. 

Να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι με την ανάλογη προσωπική υπεύθυνη στάση μας, θα «οπλίσουμε» τον εαυτό μας απέναντι στον ιό, θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας, και θα διευκολύνουμε όλους εκείνους που δίνουν την «μάχη» στην πρώτη γραμμή των δομών της υγείας για να περιθάλψουν τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι νοσηλεύονται στις εντατικές μας. 

Με την ευχή αυτό που βιώνουμε και πάλι να ξεπεραστεί ανώδυνα και γρήγορα τόσο για την δημόσια υγεία, όσο και για την υγεία του καθενός μας, ας γιορτάσουμε τούτη τη Μεγάλη Γιορτή, ενωμένα, προσεχτικά και αλληλέγγυα!

Καλή Παναγία

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Και Πολιτισμού Δυτ. Ελλάδας

Περισσότερα Νέα