« Νίκος Κοροβέσης , εκδηλώσεις σε κάθε τοπική κοινότητα του νομού Ηλείας» – Τη Δευτέρα στο Χάβαρι

24 Ιουλίου - 19:31 Τοπικά

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαος Κοροβέσης και ο Σύλλογος Γυναικών Χαβαρίου σας προσκαλούν στην  εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία Χαβαρίου  του Δήμου Ήλιδας στις 11 Ιουνίου και ώρα 21:30.

Στο πλούσιο πολιτιστικό ταξίδι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έχει ήδη ξεκινήσει με αξιόλογες δράσεις, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο προορισμός της Τοπικής Κοινότητας Χαβαρίου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος .

Με μεγαλοπρέπεια θα εορταστεί φέτος στο Χάβαρι η γιορτή της Αγίας Τριάδας με την συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με παράλληλες πολιτιστικές δράσεις που αρμόζουν σε μια τόσο μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης.

Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν με τον Πανηγυρικό Εσπερινό στις 19:30, θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας με την  συνοδεία της Φιλαρμονικής Λεχαινών και στην συνέχεια υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής της παραδοσιακής ορχήστρας , τοπικά χορευτικά αλλά και παρευρισκόμενοι  με χορευτικά δρώμενα θα τιμήσουν την ελληνική παράδοση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  για ακόμη μια φόρα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των τοπικών κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων για την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων  σε κάθε γωνιά του νομού παρέχοντας δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν  όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς κύριο μέλημα είναι προστασία των συμμετεχόντων αλλά και του κοινού.

 

Περισσότερα Νέα