ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας: Όλοι μαζί θα χτίσουμε από την αρχή μια Υπερήφανη και Δυνατή Ελλάδα

24 Ιουλίου - 17:01 Τοπικά

Υπό την προεδρία του κου. Χρήστου Γαβρά, Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Ηλείας. Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής κος. Κώστας Τζαβάρας, ο πρώην Βουλευτής κος. Ανδρέας Μαρίνος, ο Πολιτευτής κος. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος. Γεώργιος Κακούρης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας και πλήθος στελεχών από όλη την Ηλεία.

Στην συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και για οργανωτικά θέματα. Επίσης, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση, έγινε και η ονοματοδοσία αίθουσας της ΝΟ.Δ.Ε. σε αίθουσα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με αποδοχή της δωρεάς των αντίστοιχων πλακετών από την οικογένεια του κου. Άγγελου, Σπήλιου Αγγελόπουλου.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι ο κ. Τσίπρας όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να επιστρατεύσει, όσα ψέματα και να πει, κρίνεται από αυτά που κάνει και όχι από αυτά που λέει. Και η αλήθεια είναι ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υπερφορολογεί και γονατίζει την ελληνική οικονομία, επιχειρήσεις και εργαζομένους. Κάνει ό, τι μπορεί για να τινάξει στον αέρα πολύ σημαντικές επενδύσεις, όπως για παράδειγμα το Ελληνικό και τις Σκουριές. Επενδύσεις με τις οποίες μπορούν να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, σε μια εποχή που οι δείκτες ανεργίας βρίσκονται στα ύψη και η ανάγκη για νέες δουλειές είναι αδήριτη. Καμία απάντηση δεν δίνει ο κ. Τσίπρας στα πραγματικά ερωτήματα των Ελλήνων. Ειδικά για τα 100 δις που φόρτωσε στους πολίτες, τους νέους φόρους και τις περικοπές των συντάξεων, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, τα capital controls, τις ομαδικές απολύσεις, τη γενιά των 360 ευρώ, τη μείωση του αφορολόγητου, τις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές, τα τεράστια χρέη του Κράτους στους ιδιώτες, την κατάργηση των κοινωνικών επιδομάτων, την έλλειψη συνθηκών ασφάλειας των πολιτών, την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, τη διαπλοκή, τις συζητήσεις του Υπουργού Άμυνας με ισοβίτη για ναρκωτικά, και τέλος, τις Πανελλήνιες εξετάσεις που θα καταργούσε.

Στην πραγματικότητα ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του, ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κάνει πράξη αυτά που έχει ανάγκη η οικονομία και η χώρα.

Η Νέα Δημοκρατία καλείται σήμερα να βγάλει τη χώρα από έναν πρωτόγνωρο οικονομικό, πολιτικό και θεσμικό κατήφορο. Να βγάλει την χώρα από την κρίση. Να φέρει ανάπτυξη για όλους στον τόπο μας. Η Νέα Δημοκρατία θα ξανακάνει την Πατρίδα μας μια ισχυρή οικονομία. Όλοι μαζί θα χτίσουμε από την αρχή μια Υπερήφανη και Δυνατή Ελλάδα.

Περισσότερα Νέα