ΝΟΔΕ ΗΛΕΙΑΣ: Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Οργανώσεων Ηλείας – Κόμμα Δυνατό στην Κοινωνία

24 Ιουλίου - 17:12 Τοπικά

Υπό την Προεδρία του Γραμματέα Οργανωτικού ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κου. Βασιλείου-Πέτρου Σπανάκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 η Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Οργανώσεων Ηλείας.

Στην σύνοδο παρευρέθησαν ο Βουλευτής Ηλείας και πρώην Υπουργός κος. Κώστας Τζαβάρας, ο πρώην Βουλευτής κος. Ανδρέας Μαρίνος, Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κος. Κώστας Δέρβος, οι Πολιτευτές κος. Θεόδωρος Βλαγκούλης, Χάρης Λαμπρόπουλος και κα. Ολυμπία Βλαχαντώνη, η Περιφερειάρχης του κόμματος στην Δυτική Ελλάδα κα. Ακριβή Χάραρη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κος. Χρήστος Γαβράς, ο Δήμαρχος Πηνειού κος. Αλέξης Καστρινός, Ο Δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλείας κος. Νίκος Φάμελος και πλήθος στελεχών από όλη την Ηλεία. Πολλά στελέχη της Παράταξης μίλησαν για οργανωτικά θέματα, ενώ ανάφεραν στον Γραμματέα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Ηλείας.

Στην εισήγησή του ο Γραμματέας Οργανωτικού αναφέρθηκε στις προτεραιότητες, τους στόχους και σε θέματα οργάνωσης του κόμματος. Είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει στην τοπική κοινωνία  τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμα της Παράταξης και να ενημερώνει τα στελέχη μας για τον τρόπο που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κόμμα. Μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Οργανωτικού δήλωσε: «Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο. Η χώρα έχει την ανάγκη για εκλογές το ταχύτερο δυνατόν και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυάται την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη και την κανονικότητα. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έβλαψε και βλάπτει καθημερινά τα μεσαία και λαϊκά στρώματα που υποτίθεται ότι στήριζε. Απαξιώνεται μέρα με την ημέρα από την πλειοψηφία των πολιτών και η κοινωνία αναζητά μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Τα κοινωνικά, πολιτικά και δημοσκοπικά δεδομένα αλλάζουν προς το χειρότερο για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη. Η Συμφωνία Αλήθειας που ο Πρόεδρός μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ προτείνει στον ελληνικό λαό είναι η δική μας απάντηση στην αναζήτηση των πολιτών για μια άλλη κατεύθυνση. Όλα τα μέλη της παράταξης μας θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανόρθωση και αναγέννηση της Παράταξης και της Πατρίδας μας».

 Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος. Χρήστος Γαβράς δήλωσε: «Έχουμε μια κυβέρνηση που με τις επιλογές της οδήγησε σε φτωχοποίηση την Ελληνική Κοινωνία και δεν μπορεί να διαχειρισθεί και να λύσει τα προβλήματα της οικονομίας γιατί εχθρεύεται την επιχειρηματικότητα, και δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις. Απαισιοδοξία, κατάθλιψη, αβεβαιότητα, αυτό είναι το κλίμα που δημιουργεί η ιδεοληπτική και αλλοπρόσαλλη πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» .

Ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας παρουσίασε στα στελέχη το έργο της Νομαρχιακής Επιτροπής για το εξάμηνο Ιούνιος-Νοέμβριος 2016. Το έργο αυτό περιλαμβάνει: 53 δελτία τύπου και παρεμβάσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, 9 ενημερωτικά σημειώματα με τις αρχές, τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης, ορισμό 18 τομέων ευθύνης διευρυμένης ΝΟΔΕ, συνεδριάσεις θεματικών τομέων, ανάδειξη θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος – ΤΕΙ, δρόμος Πάτρα-Πύργος αποζημιώσεις από θεομηνίες, δράση κανένας στο περιθώριο, δράση συμφωνία με τους αγρότες, παρεμβάσεις στελεχών μας στον τοπικό τύπο, νομαρχιακή συνέλευση με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Κωνσταντίνο Τσιάρα, εκδήλωση Τ.Ο. Ζαχάρως-Φιγαλείας με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Ιωάννη Βρούτση, προγραμματισμός δράσεων στους τομείς του πολιτισμού, περιβάλλοντος, τουρισμού και γυναικείων θεμάτων κ.α.

Η ΝΟΔΕ Ηλείας συμμετέχει ενεργά στην διαδικασία ενημέρωσης και δραστηριοποίησης των στελεχών και της τοπικής κοινωνίας με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και την δημοσιοποίηση των θέσεων και αρχών της παράταξης.

Η ΝΟΔΕ ΗΛΕΙΑΣ θα αγωνισθεί μαζί με τα στελέχη ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και απευθύνει κάλεσμα  σε όλους τους πολίτες της Ηλείας, να έρθουν μαζί μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα, να κάνουμε μαζί πράξη το άνοιγμα και την επανασύνδεση της παράταξης με την τοπική κοινωνία.

Αυτήν την παράταξη θέλουμε, αυτούς τους πολίτες αναζητούμε, με αυτά τα στελέχη θα αγωνιστούμε στο πλευρό του Προέδρου μας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Περισσότερα Νέα