Ο 9χρονος Γιαννάκης ετοιμάζεται για το «ταξίδι της ελπίδας» στην Αμερική – Ο μικρός ήρωας δίνει μάχη με το οστεοσάρκωμα

24 Ιουλίου - 13:48 Τοπικά

Παλεύει τρία χρόνια σαν ήρωας

Έχει υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του όμως αυτό δεν τον σταματά. Παλεύει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Ο μικρός Γιαννάκης, είναι ένα ήρωας μόλις 9 ετών. Βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μαζί με την οικογένειά του που εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με το οστεοσάρκωμα.  Στο πλάι του είναι πάντα οι γονείς του και η μικρή του αδελφή Σοφία.

Οι γονείς του για να εξηγήσουν στον μικρό Γιαννάκη την κατάσταση, παρομοίασαν την αρρώστια του με στρατιώτες που δίνουν μάχη μέσα στο σώμα του και αυτό του έδωσε δύναμη και κουράγιο. Μάλιστα όταν έπρεπε να του μιλήσουν για τον ακρωτηριασμό του είχαν ήδη δείξει φωτογραφίες του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκου Παπαγγελή, ο οποίος και εκείνος έχασε το πόδι του σε ηλικία 15 ετών.

Σήμερα ο μικρός Γιαννάκης έχει κάνει υποτροπή για τρίτη φορά, έχει βάλει μόσχευμα στον αριστερό μηρό, έχει κάνει μεταμόσχευση αυτόλογη μυελού των οστών και έχει κάνει πολλές χημειοθεραπείες ώστε να αντιμετωπίσει το οστεοσάρκωμα.

H οικογένεια στις 10 Ιουλίου θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αμερική όμως τα έξοδα είναι υπέρογκα. Αυτό που χρειάζεται ο Γιαννάκης είναι σίγουρα μια μεγάλη αγκαλιά για να πάνε όλα καλά.

https://www.star.gr/

Περισσότερα Νέα