Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Β Γιαννόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ν. Κοροβέσης παρόντες στη σημερινή συγκέντρωση στο Βουπράσιο

24 Ιουλίου - 16:37 Τοπικά

   Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος και  μέλη της Περιφερειακής Αρχής, θα συμμετέχουν στην Ανοικτή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Βουπράσιο, διατρανώνοντας την απαίτηση όλων των πολιτών για την επιτάχυνση των διαδικασιών που θα επιτρέψουν την κατασκευή του έργου και την παράδοση ενός ασφαλούς αυτοκινητόδρομου στην Ηλεία, στη Δυτική Ελλάδα και σε όλους τους πολίτες, έλληνες και ξένους επισκέπτες.

   «Ο βαρύς ¨φόρος αίματος¨ που έχει πληρώσει η Ηλεία στον δρόμο καρμανιόλα, στην κατ’ ευφημισμόν Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, δεν επιτρέπει καμία καθυστέρηση και καμία αναβολή στην ολοκλήρωση του έργου. Γι’ αυτό το λόγο, επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή όλων μας, στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.  Ο λαός τη Ηλείας, ο λαός της Δυτικής Ελλάδας, δεν αντέχει άλλη καθυστέρηση.  Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος κατασκευής, ούτε ποιός εργολάβος ή πόσοι εργολάβοι θα αναλάβουν την κατασκευή του δρόμου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να σταματήσουν να χάνονται ανθρώπινες ζωές στον ακήρυχτο πόλεμο της Ε.Ο Πατρών – Πύργου», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, κ. Βασίλης Γιαννόπουλος.

Ν. Κοροβέσης:Πάνω απ’ όλα  η ανθρώπινη ζωή

Δυναμικό παρών θα δώσει στο Πανηλειακό Συλλαλητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, έχοντας κάνει στο παρελθόν και ο ίδιος μεγάλο αγώνα για να γίνει ο αυτοκινητόδρομος και μάλιστα θα φθάσει μέχρι την Τσακώνα όπως αρχικώς προβλεπόταν.

Ο ίδιος μάλιστα έστειλε μέσω διαδικτύου το δικό του μήνυμα αναρτώντας τα εξής: «Πέρα και πάνω από τη μικροπολιτική, βάζουμε την ανθρώπινη ζωή θα παραστώ στο Βουπράσιο για το δίκαιο και πάγιο αίτημα της Ηλείας μας, στην ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Πάτρων – Πύργου – Τσακώνας…»

Περισσότερα Νέα