Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γ. Καραστέργιος στη Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

24 Ιουλίου - 16:41 Τοπικά

  Η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Πύργου (ΔΕΥΑΠ)  στα πλαίσια της νέας εποχής και με κύριο στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών συμμετείχε στο   στη 30η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (η οποία ήταν εκλογοαπολογιστική) στη Λάρισα. Την ΔΕΥΑ Πύργου εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ.Γιώργος Καραστέργιος (Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Δημάρχου Πύργου)
     H 30η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) που εκπροσωπεί 120 Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας, έγινε  στην έδρα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., στο κτήριο της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας ,με την οργανωτική υποστήριξη της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας.  Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα μετά από πρόταση-πρόσκληση του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, Αντιπροέδρου της Ένωσης.
  Στη Γ.Σ. παρευρέθησαν εκτός από τους εκπροσώπους τοπικών φορέων, η πολιτικά στελέχη  των Υπουργείων Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, καθώς και εκπρόσωποι των Οργανισμών ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Ε.ΥΔ.ΑΠ. και Ε.Υ.Α.Θ.)
 Στη Γ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. η οποία φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή της το 1989 από το Δήμαρχο Λαρισαίων τον αείμνηστο Αριστείδη Λαμπρούλη, ήταν  εκλογοαπολογιστική, αφού   επέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την νέα Ελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης για την επόμενη τετραετία. Στη Γ.Σ. πήραν μέρος 300 περίπου εκπρόσωποι από τις Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας μας (Δήμαρχοι και Πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α., καθώς και μέλη των Δ.Σ. των Δ.Ε.Υ.Α. και στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες των επιχειρήσεων).

Περισσότερα Νέα