Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στην εκπομπή @υτοδιοίκηση στο Κανάλι της Βουλής

24 Ιουλίου - 13:47 Τοπικά

 Στην εκπομπή @υτοδιοίκηση στο Κανάλι της Βουλής, με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Κοντογεώργη φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Στην εκπομπή συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννη Λαγουδάκης και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναδείχθηκαν θέματα και προβλήματα του Δήμου, δράσεις της Δημοτικής Αρχής, έργα που εκπονούνται ή έχουν υλοποιηθεί και το μελλοντικό οργανόγραμμα, με τον κ. Αντωνακόπουλο να αναφέρεται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, υπογραμμίζοντας πως – και με βάση την πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ – πρέπει να δοθεί βαρύτητα στον αναπτυξιακό και τουριστικό άξονα Κατάκολο-Πύργος-Αρχαία Ολυμπία.

   Ο Δήμαρχος Πύργου αναφέρθηκε επίσης στις πολλές και ποικίλες αρμοδιότητες που έχουν δοθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οι οποίες σε συνδυασμό με την υποχρηματοδότηση καθιστούν το συνολικό έργο πιο δύσκολο και σαφώς πιο χρονοβόρο. Τόνισε ακόμα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία, εκφράζοντας όμως και την αισιοδοξία του, καθώς μεγάλα έργα υλοποιούνται όπως ο δρόμος Πάτρα-Πύργος, καθώς και άλλα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της δημοτικής αρχής, όπως η ψηφιακή αναβάθμιση της ΔΕΥΑΠ, η αγροτική οδοποιία, η καθαριότητα, κ.α. με τον κ. Αντωνακόπουλο να δηλώνει: «Προσπαθούμε να κάνουμε βήματα μεγάλης προόδου σ’ αυτά που βρήκαμε, μέσα σε αντίξοες συνθήκες».

 

 

Περισσότερα Νέα