Ο Δήμος Πύργου και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπότσας ενώνουν τις δυνάμεις τους με προσφορά υλικοτεχνικής υποδομής στο Νοσοκομείο Πύργου. Π. Αντωνακόπουλος: Θεωρούμε πρώτιστη υποχρέωσή μας να υπηρετούμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του

24 Ιουλίου - 19:26 Τοπικά

Η αγαστή σχέση που έχει αναπτύξει ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, λειτούργησε για άλλη μια φορά υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Με πέντε αναπηρικά αμαξίδια, που πρόσφερε ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Befon Γιάννης Μπότσας – η οποία δραστηριοποιείται με υποκατάστημα ενέργειας στον Πύργο – τα οποία παραδόθηκαν στη διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου για τις ανάγκες του.

«Πρωτεργάτης» όλης αυτής της διαδικασίας ήταν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου Δήμαρχου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος, ο οποίος λειτούργησε μεθοδικά και αθόρυβα για την επίτευξη αυτής της δωρεάς. Ο κ. Μπότσας, ένας δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Αχλαδινή, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση και πρόσφερε το υλικοτεχνικό υλικό στον Δήμο Πύργου με τελικό αποδέκτη το Νοσοκομείο.

Ο κ. Αντωνακόπουλος και ο κ. Καραστέργιος υποδέχτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7) τον κ. Μπότσα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο καθώς και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου Χρήστο Χριστόπουλο και την διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γεωργία Αντωνοπούλου, για την παράδοση-παραλαβή των αναπηρικών αμαξιδίων.

Ο Δήμαρχος Πύργου, αφού ευχαρίστησε ένθερμα τον κ. Μπότσα δήλωσε:

«Ο Δήμος, ως κοινωνικός θεσμός έχει την ευαισθησία για όλες τις υποδομές και τους ανθρώπους που ασχολούνται με το μέγιστο κοινωνικό αγαθό που είναι η υγεία. Θεωρούμε πρώτιστη υποχρέωσή μας να υπηρετούμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του! Το Νοσοκομείο Πύργου, πάντα έχει ανάγκες. Ζούμε σε μια εποχή υποχρηματοδότησης όλων των δομών, αλλά αυτό δεν μας στερεί τη δυνατότητα να κάνουμε πράγματα και με τη συνδρομή πολλών ιδιωτών που έχουν τη δυνατότητα να ενισχύουν. Έτσι λοιπόν ο κ. Μπότσας που είναι ένας καλός συμπατριώτης και επιτυχημένος επιχειρηματίας, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας να βοηθήσουμε το Νοσοκομείο με υλικοτεχνική υποδομή που χρειαζόταν άμεσα. Σε όσους έχουν να πουν ότι όλα αυτά είναι αρμοδιότητα του κράτους, υπάρχει αυτό που είχε πει κάποιος μεγάλος «μην κοιτάς τι κάνει η πατρίδα για σένα αλλά τι κάνεις εσύ για την πατρίδα σου» κατέληξε, τονίζοντας παράλληλα την πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Πύργου με τον Διοικητή του Γ.Ν. Πύργου κ. Χριστόπουλο.

Με τη σειρά του, ο κ. Χριστόπουλος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου και τον κ. Μπότσα για την προσφορά τους. «Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Πύργου και τον κ. Μπότσα για την προσφορά τους σε αναπηρικά αμαξίδια. Πιστεύω ότι η συνεργασία με τον Δήμο θα συνεχιστεί όπως και με τους επιχειρηματίες μέσω του Δημάρχου».

Περισσότερα Νέα