Ο Δήμος Πύργου πρόσφερε γραφική ύλη για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

24 Ιουλίου - 19:15 Τοπικά

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Πύργου στο αίτημα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο να εξασφαλίζει και να προσφέρει τετράδια και γραφική ύλη που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των μαθητών, στον εκπαιδευτικό και ιδρυτή της δομής, Χρήστο Αθανάσουλα. Μαζί με τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου κι αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Καραστέργιο, παρέδωσαν το υλικό και ευχήθηκαν να συνεχιστεί αδιάκοπα το σημαντικό έργο που προσφέρει το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ο κ. Αθανάσουλας, ευχαρίστησε εγκάρδια τον κ. Αντωνακόπουλο για την προσφορά, υπογραμμίζοντας πως: «Είναι η πρώτη φορά που μια Δημοτική Αρχή μας στηρίζει τόσο έμπρακτα και προσφέρει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο γραφική ύλη για τους μαθητές. Είναι πολύ συγκινητική χειρονομία, καθώς ό,τι ζητήσαμε μας δόθηκε και οι ανάγκες των μαθητών μας θα καλυφθούν για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα».

Ο κ. Αντωνακόπουλος για άλλη μια φορά συνεχάρη τον κ. Αθανάσουλα, όπως και όλους τους εθελοντές-καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, για την θεάρεστη πράξη τους, που υποδεικνύει την αλληλέγγυα στάση τους απέναντι στην κοινωνία, δηλώνοντας: «Είμαστε πάντα στο πλευρό σας σε ό,τι χρειαστείτε. Τέτοιες δομές, με όρους κοινωνίας, είναι απολύτως απαραίτητες στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Επί 11 χρόνια το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου τελεί ένα αξιοσημείωτο κοινωνικό έργο, προσφέροντας γνώση σε μαθητές που οι οικογένειές τους αδυνατούν να καλύψουν τις μαθησιακές τους ανάγκες σε φροντιστήρια ή σε ιδιαίτερα μαθήματα. Εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμη».

Περισσότερα Νέα