Ο Δήμος Βατσής στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

24 Ιουλίου - 13:47 Τοπικά

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Δήμος Βατσής. Ο κ. Βατσής είναι εκλεγμένος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Είμαι στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και της Νέας Πορείας!  Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική του πρόταση να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας!»,  τόνισε ο Δήμος Βατσής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε:  ««Ο Δήμος Βατσής έχει αποδείξει με την πορεία του πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΗΜΟΥ ΒΑΤΣΗ

Ο Δήμος Βατσής ζει στην Ανδραβίδα και δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανδραβίδας για πολλά έτη, καθώς και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Λεχαινών. Έχει εκλεγεί δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ανδραβίδας όπου διετέλεσε και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Από το 2019 είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και έχει διατελέσει μέλος του Συνδέσμου «Ηρακλής» και τον Συνδέσμου «Πηνειός».

Περισσότερα Νέα