Ο εν ΕΛΛΑΔΙ Κόμης ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ αποζητά ΑΙΜΑ (Σωματικό και Ψυχικό) για να ΗΡΕΜΗΣΕΙ…

24 Ιουλίου - 18:50 Τοπικά

Πολιτικό άρθρο του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Και ξαφνικά τον είδαμε μπροστά Μας.Μιά παληόφατσα του κερατά με το μαχαίρι κατευθείαν στην καρδιά. Μια κι όξω για να τελειώνουμε με την (οποιανδήποτε) Ανθρώπινη ζωή.Ετσι χωρίς Ντροπή ΜΑΣ καταντήσανε. Ανθρωποφαγία χωρίς Αρχή και (απεύχομαι ειλικρινά) χωρίς Τέλος.ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;Μαχαίρια-Ρόπαλα-Ληστοσυμμορίτες-Ρουφιάνοι-Μπράβοι-Παιδαράδες και ό,τι άλλο έχει παραχθεί στην Ελληνική Ζούγκλα της τελευταίας τριακονταετίας;
Να ,χεις την αντίθετη γνώμη (και θέση)κι ο Άλλος (οι)απ όπου κι αν προέρχεται να σ, αρχίζει στις κλωτσιές-μπουνιές και να σε στέλνει «αδιάβαστο» στον αγύριστο. Να εκφράζεις δημόσια τις απόψεις σου και να σε «κάνουνε τουλούμι» στο ξύλο.Να μην τολμάς να αρθρώσεις την Κοινωνική ή την Πολιτική σου άποψη, γιατί ακαριαία θα βρεθείς στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η (ΣΥΓΧΡΟΝΗ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ (διαχρονικού)ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ; Δεν πάμε σαν Χώρα και σαν Πολίτες καθόλου μα καθόλου καλά.Τό ,χα επισημάνει δημόσια πριν δύο(2) μήνες: «αφυπνηστείτε γιατί θάχουμε τον πρώτο αθώο νεκρό». Κι όπως πάντα «σιγήν ιχθύος»,με την γνωστή αποστροφή «άσε τον παλαβό να έχει και να γράφει ό,τι του κατεβάζει η κούτρα του».Λυπάμαι ξεχωριστά για το τραγικό φονικό στο Κερατσίνι κι ελάχιστα για το τι «κατεβάζει η κούτρα μου».Αλλά βαθύτατα ανησυχώ γιατί ο εν ΕΛΛΑΔΙ κόμης ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ είναι πανέτοιμος να «πιεί» το ΑΙΜΑ των συμπατριωτών μου. Αίμα Ψυχής και Σώματος.Αυτό θέλει κι αυτό θα πετύχει αν για πρώτη και τελευταία φορά, δεν εμπεδώσουμε ότι αυτό το ΤΕΡΑΣ σαν βασικό στόχο έχει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ .

Πέρα από τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , πέρα από τα ΚΟΜΜΑΤΑ, πέρα από αφελείς ή Επικίνδυνες Ιδεολογίες και πέρα -κυρίως- από το Κονωνικό-Οικονομικό Μίσος για όσα τραγικά και ανέλπιδα έχουμε υποστεί ως Χώρα και Λαός την τελευταία τριετία από τους αμείλικτους οικονομικούς κουρσάρους που διαφεντεύουν (αλήθεια μέχρι πότε;) κάθε ικμάδα της καθημερινότητας Μας.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΤΣΑΔΩΝ (απ όπου κι αν διαολοπροέρχονται); ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΟΛΟΤΩΦ;ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ «ΦΑΕΙ»ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ και του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ;ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ «ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΙ ΑΛΕΣΤΕ»; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΕΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ;ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΑΤΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ (νέο)ΓΕΡΜΑΝΟΙ;

Αν ναι,ειλικρινά αυτή την ΕΛΛΑΔΑ δεν την θέλω και δεν την αποδέχομαι.Είναι εκτός και μακρόθεν εμού αυτό το εν εξελίξει Πολιτικό-Οικονομικό και Κοινωνικό γεγονός. Ο καθένας εξημών ας αποφασίσει Είμαστε Ελεύθεροι και (θέλω να πιστεύω) Υπεύθυνοι .Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ήταν από καιρό στην Ελλάδα. Και εντός μας (για να λέμε την πικρή Αλήθεια)και εκτός μας σχεδόν δυό μέτρα απ τα σπίτια Μας.
Κι αν δεχθούμε ότι ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ελέγχεται, με τους πολύμορφους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ τι γίνεται; Γιατί κι ΑΥΤΟΙ θέλουν το απόλυτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.

Γιώργης ΤάΚη Δόξα

Περισσότερα Νέα