Ο κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με την Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

24 Ιουλίου - 19:27 Τοπικά

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κ. Χάρη Μιχαλακόπουλου, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Ηλείας, ενώ αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του συντονιστή για το Νομό Ηλείας.

Ο κ. Μιχαλακόπουλος είναι νυμφευμένος και πατέρας τριών παιδιών, απόστρατος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Αποτελεί εξέχον μέλος του πατριωτικού κινήματος και είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παρατάξεως «Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου», με τον οποίον έχει εκλεγεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι επίσης μέλος της «Επιτροπής Ελληνισμού» και ιδρυτικό μέλος του «Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου» (Ε.Σ.Ο.).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, κ. Παναγιώτη Δούμα, ο κ. Μιχαλακόπουλος δήλωσε:

«Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εδώ και πολλές δεκαετίες έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ελληνισμό (εντός και εκτός Ελλάδας), τα οποία χρειάζονται πολλές σελίδες για να μνημονευθούν όλα. Είναι ελάχιστοι αυτοί οι Έλληνες πλέον και επιβάλλεται να τους στηρίζουμε, για να στηρίζουμε έμπρακτα και τα ιδανικά μας. Πολλοί αξιόλογοι Έλληνες φίλοι και γνωστοί μου συμπορεύονται σε αυτή την Εθνική προσπάθεια.»

»Θα θεωρούσα τον εαυτό μου λιποτάκτη εάν δεν έβαζα και εγώ το λιθαράκι μου. Θα ήμουν ανακόλουθος των λόγων μου εάν δεν έβαζα ‘πλάτη’ σε έναν μαχητή του Ελληνισμού, τη ίδια στιγμή που και εγώ ζητάω καθημερινά από τους δικούς μου ανθρώπους να βάζουν ‘πλάτη’ και να είναι ενεργοί πολίτες στις προσπάθειες που κάνουμε τοπικά για το κοινό καλό.»

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία.

Χάρης Μιχαλακόπουλος: Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

Οι αρχές που μου έδωσαν οι γονείς μου είναι ίδιες με αυτές που μεταδίδω στα 3 παιδιά μου και είναι γνωστές σε όσους με γνωρίζουν στο Πύργο, στην Ηλεία, στην Ελλάδα και στην ομογένεια.

Η Πατρίδα μας είναι το υψηλότερο ιδανικό και για αυτήν αγωνίζομαιπάντα με ανιδιοτέλεια.

Πιστεύω πολύ στην τοπική αυτοδιοίκηση, επειδή αυτή είναι καθημερινά δίπλα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του πολίτη.

Πιστεύω επίσης ότι η ισχύς είναι εν τη ενώσει και οι μόνοι αγώνες που πάνε χαμένοι, είναι εκείνοι που δεν δίνονται.

Τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, τον έχω μνημονεύσει θετικά αρκετές φορές στο παρελθόν, γιατί είναι ένας από αυτούςτους λίγους,που συνέβαλαν να γίνουν μεγάλα και χρήσιμα έργα για το τόπο μας.

Ήταν πρωτεργάτης στο μεγάλο έργο του Ερυμάνθουγια να δοθεί έτσι πόσιμο νερό σε 100.000 συμπολίτες μου σε 2 Δήμους (Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας).

Επίσης ήταν αυτός που ήταν συνεπής στις εργολαβίες που είχε αναλάβει για τοδρόμο-φονιά Πύργος-Πάτρα και εάν δεν υπήρχαν οι γνωστές «παρεμβάσεις»,τώρα θα είχαμε ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο και δεν θα θρηνούσαμε άλλους νεκρούς ή τραυματίες. Δεν θα ζούσαμε επίσης αυτή τη στιγμή, το «θέατρο του παραλόγου της κορίνας»(που έχει ονομαστεί «παρέμβαση») και κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, ουσιαστικά μετατρέποντας ένα δρόμο (δήθεν) «εθνικό» σε οδό ήπιας κυκλοφορίας και τη διαδρομή Πύργου-Πάτρας 95χιλιομέτρων σε 3ώρη ταλαιπωρία. Σε ένα Νομό που οι καθημερινές μετακινήσεις ασθενών-συγγενών και συνοδών στα Νοσοκομεία της Πάτρας είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, μας καταδικάζουνπλέον να πεθαίνουμε στη διαδρομή (εάν δεν πεθάνουμε από την έλλειψη ιατρών-υλικών και μέσων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Ηλείας).

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εδώ και πολλές δεκαετίες έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ελληνισμό (εντός και εκτός Ελλάδας),τα οποία χρειάζονται πολλές σελίδες για να μνημονευθούν όλα. Είναι ελάχιστοι αυτοί οι Έλληνες πλέον και επιβάλλεται να τους στηρίζουμε, για να στηρίζουμε έμπρακτα και τα ιδανικά μας. Πολλοί αξιόλογοι Έλληνες φίλοι και γνωστοί μου συμπορεύονται σε αυτή την Εθνική προσπάθεια.

Θα θεωρούσα τον εαυτό μου λιποτάκτη εάν δεν έβαζα και εγώ το λιθαράκι μου. Θα ήμουν ανακόλουθος των λόγων μου εάν δεν έβαζα «πλάτη» σε έναν μαχητή του Ελληνισμού, τη ίδια στιγμή που και εγώ ζητάω καθημερινά από τους δικούς μου ανθρώπους να βάζουν «πλάτη» και να είναι ενεργοί πολίτες, στις προσπάθειες που κάνουμε τοπικά για το κοινό καλό.

Θα δώσω λοιπόν και εγώ τον αγώνα στο πλευρό του και στο πλευρό άξιων συν-Ελλήνων. Η μάχη σε τοπικό επίπεδο ούτε αναβάλλεται ούτε διακόπτεται. Απλά θα δοθεί παράλληλα με την μάχη των επόμενων Εθνικών εκλογών.

Πιστεύω ότι ο τόσο ευλογημένος αυτός νομός αξίζει κάτι καλύτερο, από το ΤΙΠΟΤΑ που του έχουν προσφέρει εδώ και δεκαετίες  αυτοί που τον εκπροσωπούν.

Πιστεύω ότι η Ηλεία, η Πατρίδα και ο Ελληνισμός αξίζουν καλύτερη εκπροσώπηση.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ….Ο Πατριωτισμός είναι η μοναδική ασπίδα στα σχέδια που εξελίσσονται ώστε να σβήσουν το ΦΩΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Για αυτό τον πολεμούν με τόση λύσσα οι εξωτερικοί εχθροί μας και οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ – εσωτερικές μαριονέτες τους.

Δώστε μου τη δύναμη να πολεμήσω…με τη ψήφο σας

«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου» 

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος- Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου-Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ»

Περισσότερα Νέα