«Ο παππούς μου είναι εξωγήινος» στην «Αλάνα» της Αλφειού – Προβολή ταινίας (στις 22/7) στο πλαίσιο του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες»

24 Ιουλίου - 19:27 Τοπικά

Για μια ακόμα φορά, το πρόγραμμα “Σινεμά στις πλατείες”, που υλοποιεί για ένα ακόμα καλοκαίρι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους Ολυμπίας, «επισκέπτεται» την “Αλάνα” της οδού Αλφειού στον Πύργο.

Αυτό θα συμβεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου με την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Ο παππούς μου είναι εξωγήινος» των Drazen Zarkovic, Marina Andree Škop (Τσεχία – Σλοβακία – Νορβηγία – Βοσνία & Ερζεγοβίνη – Λουξεμβούργο, 2019).

Λίγα λόγια για την ταινία…

Η ζωή ενός μικρού κοριτσιού, της Una, έρχεται τα πάνω κάτω, όταν ο παππούς της απάγεται από εξωγήινους. Στο υπόγειο του σπιτιού της, ανα-καλύπτει συμπτωματικά ότι και ο ίδιος ο παππούς της είναι εξωγήινος, που το διαστημόπλοιό του έπεσε στη γη, πολλά χρόνια πριν. Ο κυβερνήτης του, ένα μικρό γκρινιάρικο ρομπότ, έχει επίσης ξεμείνει εδώ. Οι δυο τους έχουν λιγότερο από 24 ώρες, για να σώσουν τον παππού.

Πως θα πάτε στην “Αλάνα”

Υπενθυμίζουμε ότι η “Αλάνα” είναι ένα μικρό οικόπεδο όπου τα παιδιά της γειτονιάς εκεί εξακολουθούν να συγκεντρώνονται και να παίζουν, όπως συνέβαινε τα παλιότερα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί και κινηματογραφικές προβολές μέσω του προγράμματος “Σινεμά στις πλατείες». Ο χώρος βρίσκεται στον αριθμό 39 της οδού Αλφειού (μετά το Lidl, στο 3ο στενό στρίβετε αριστερά)…

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 9.15 μμ, και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6932 741 401.

AFISA PROVOLHS

AFISA TAINIAS

ALANA

Περισσότερα Νέα