Ο πρ. Αρχηγός της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης αύριο στον Πύργο σε ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

24 Ιουλίου - 16:43 Τοπικά

Ο Δήμος Πύργου και  ο Στρατηγός Μανώλης Σφακιακάνης

Σας καλούν την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, ώρα 18:00,

στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Μανωλοπούλου 47, Πύργος

στα πλαίσια των Ενημερωτικών Ημερίδων που θα πραγματοποιήσει το CSI Institute σε 10 Δήμους της χώρας, με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, με την υποστήριξη της COSMOTE.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση της οικογένειας στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου, το  CSI Institute, με την υποστήριξη της COSMOTE, διοργανώνει μία σειρά από ενημερωτικές ημερίδες για  γονείς και παιδιά, σε 10 Δήμους της Ελλάδας.

Οι ευκαιρίες που φέρνει το διαδίκτυο, αλλά και οι πιθανοί κίνδυνοι που ελλοχεύουν στο ψηφιακό περιβάλλον, κυρίως για τα παιδιά, αναδείχθηκαν ως οι βασικές επιμορφωτικές ανάγκες του κοινού, βάσει του οποίου διαμορφώθηκε η θεματολογία του κύκλου των ενημερωτικών ημερίδων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι πολίτες του Δήμου Πύργου και κυρίως τα παιδιά μας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Ειδικό Ερευνητή- Αναλυτή Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, κ. Μανώλη Σφακιανάκη και από την έμπειρη επιστημονική ομάδα του CSI Institute για θέματα ορθής χρήσης της τεχνολογίας, ασφαλούς πλοήγησης, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών.

Η παρουσία όλων σας είναι μείζουσας σημασία για την προστασία των παιδιών μας!

Συμμετοχή Ελεύθερη

Περισσότερα Νέα