Ο Πυργιώτης Πυροσβέστης που μοίρασε χαμόγελα στα παιδάκια των ειδικών σχολείων της Κεφαλονιάς

24 Ιουλίου - 17:25 Τοπικά

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν η ψυχή του φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που έγινε στις 14/12/2014 στην Κεφαλονιά με μοναδικό σκοπό τη στήριξη των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Πρόκειται για τον Πυροσβέστη Νίκο Λυμπερόπουλο απο τον Πύργο ο οποίος την Τρίτη 23/12 μαζί με συναδέλφους του εμφανίστηκαν σαν “μάγοι” με τα δώρα στα Ειδικά σχολεία Φαρακλάτων και Περατάτων.

Πιο συγκεκριμένα προσέφεραν στο Ειδικό Σχολείο στα Φαρακλάτα έναν σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, διότι ο παλιός είχε «καεί» και δεν είχε αντικατασταθεί και στο Ειδικό Σχολείο Περατάτων γραφική ύλη και μελάνια.

«Η σημερινή μέρα μας κάνει και τους τρεις ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί καταφέραμε να δώσουμε λίγο χαμόγελο στα παιδιά των ειδικών σχολείων, τώρα των Φαρακλάτων και σε λίγο των Περατάτων με τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από τον φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε στις14/12/2014.

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία το χαμόγελο αυτών των παιδιών και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί και άλλος κόσμος που θα καταφέρει να δώσει χαμόγελα στα παιδιά αυτα!!!

Εμείς από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Κεφαλονιάς που παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε ήταν δίπλα μας, τους χορηγούς που ενίσχυσαν την προσπάθεια μας ώστε να μαζευτούν περισσότερα χρήματα, την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και τον πρόεδρό της κ.Κωνσταντάκη για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τον κ.Σακαλή Δ/ντή της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών αλλά και τους σπουδαστές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον ποδοσφαιρικό αγώνα τέλος θα θέλαμε να πούμε ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους δημοσιογράφους που ήσασταν δίπλα μας από την αρχή της προσπάθειάς μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά καλές γιορτές με υγεία και πάντα χαμόγελα στην ζωή τους! Ευχαριστούμε να είστε καλά!» δήλωσε ο Πυροσβέστης Νίκος Λυμπερόπουλος.

Την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου σειρά για τα δώρα, έχει το Γηροκομείο Αργοστολίου.

πηγή: efimeridakefalonia.gr & inkefalonia.gr


Περισσότερα Νέα