Ο Πύργος αποκτά μετά από πολλά χρόνια σύγχρονες και λειτουργικές αθλητικές υποδομές!

24 Ιουλίου - 16:41 Τοπικά

Κοινοποιήθηκε χθες στον Δήμο Πύργου η σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελευθέριου Αυγενάκη προκειμένου να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί με ποσό ύψους 600.000 ευρώ από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” το έργο επισκευής και αποκατάστασης στο Κλειστό Γήπεδο Πύργου «Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

 Σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Πύργου κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δήλωσε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω  για τη συμβολή τους, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχετικό αίτημα μας, τον Βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα καθώς και τον του συμπατριώτη μας Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο.

 Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πετύχαμε να χρηματοδοτηθεί η επισκευή του Κλειστού Γηπέδου της πόλης   και επιτέλους να αποκατασταθούν οι βλάβες που υπάρχουν ώστε να αξιοποιηθεί το γήπεδο τόσο για τις ομάδες και τους αθλητές αλλά και τη νεολαία της πόλης που θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν με ασφάλεια αλλά και δοθεί η ευκαιρία σε εμάς να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το Κλειστό γήπεδο για να προσελκύσουμε Πανελλήνια εμβέλειας αθλητικές διοργανώσεις”.

 Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποτελεσματικότητα των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου,του Αντιδήμαρχου κ.Γιάννη Αργυρόπουλου και του Διευθυντή Τ.Υ.  Άγγελου Τσίκα που σε. χρόνο ρεκόρ ετοίμασε και κατέθεσε πλήρη φάκελο με τις μελέτες, τις εγκρίσεις και τις. αδειοδοτήσεις.

Περισσότερα Νέα