Ο Σπύρος Δημάκης yποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» του Γιάννη Λέντζα στην Κοινότητα Ανδραβίδας

24 Ιουλίου - 13:47 Τοπικά

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ανδραβίδας με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Σπύρος Δημάκης. Ο κ. Δημάκης, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για να υπηρετήσουμε από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο», δήλωσε ο κ. Σπύρος Δημάκης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Σπύρο Δημάκη στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Σπύρος Δημάκης έχει αποδείξει με την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΑΚΗ

Ο Σπύρος Δημάκης ζει στην Ανδραβίδα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ανδραβίδας από το 2019.

Περισσότερα Νέα