Οι άδειοι δρόμοι του Πύργου και οι Κολομβιανοί φίλαθλοι στην πλατεία, την ώρα του αγώνα Ελλάδα – Κολομβία.

24 Ιουλίου - 17:34 Ελλάδα

Άδειασαν οι δρόμοι του Πύργου χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 7, την ώρα που έπαιζε η Εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, με αντίπαλο την Κολομβία. Οι περισσότεροι προτίμησαν να δουν το παιχνίδι σπίτι τους ή με παρέα σε φιλικά σπίτια. Αρκετοί βέβαια βρέθηκαν και στις καφετέριες της πόλης.

Ανάμεσά τους και μερικοί Κολομβιανοί φίλαθλοι που έκαναν την εμφάνισή τους φορώντας μπλούζες της εθνικής τους ομάδας στην πλατεία του Πύργου. Οι Κολομβιανοί, που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στον Πύργο, επέλεξαν τελικά μια ψησταριά για να απολαύσουν τον αγώνα συνοδεία με το ελληνικό σουβλάκι. Τελικά το παιχνίδι είχε ευτυχή κατάληξη για αυτούς, αφού η εθνική μας ηττήθηκε με 3-0 και πλέον δυσκόλεψαν αρκετά οι πιθανότητες για πρόκριση

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας είναι με την Ιαπωνία την Πέμπτη αργά το βράδυ ( στις 01.00), σε ένα παιχνίδι που η Ελλάδα πρέπει πλέον οπωσδήποτε να νικήσει αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης, αφού η Ιαπωνία ηττήθηκε σήμερα τα ξημερώματα από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Τα αποτελέσματα

Ελλάδα – Κολομβία 0-3

Ιαπωνία – Ακτή Ελεφαντοστού 1-2

Η Βαθμολογία

Κολομβία   3-0    3

Ακτή Ελεφαντοστού  2-1   3

Ιαπωνία   1-2   0

Ελλάδα  0-3   0

Περισσότερα Νέα