Οι νέοι σφράγισαν τη νίκη του Γ. Αργυρόπουλου. Πρωτοφανής σε μαζικότητα και ενθουσιασμό η συγκέντρωση νεολαίας

24 Ιουλίου - 17:36 Τοπικά

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Αργυ­ρόπουλο έδωσε για ακόμη μία φορά η νεολαία του δήμου Πύργου το βράδυ της Κυριακής. Οι νέες και οι νέοι του μεγα­λύτερου δήμου της Ηλείας, έχουν εναπο­θέσει τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο στην παράταξη «Όραμα Δημιουρ­γίας», στηρίζοντας την προσπάθεια της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για αλλα­γή ώστε να επανέλθει ο τόπος σε τροχιά ανάπτυξης.

Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν αναμενό­μενη η μαζική ανταπόκριση των νέων στο κάλεσμα που απηύθυνε ο υποψήφιος δή­μαρχος Πύργου στο καφέ Soul στο κέντρο της Ηλειακής πρωτεύουσας. Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα η νέα γενιά έδειξε «εμφατι­κά» τον δρόμο για τη νέα μέρα που ξημε­ρώνει, αποδεικνύοντας την πρόθεσή της να πρωταγωνιστήσει στην αλλαγή σελί­δας για τον δήμο Πύργου.

Εξάλλου από την πρώτη στιγμή ο επικε­φαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργί­ας» Γιάννης Αργυρόπουλος είχε δεσμευ­τεί ότι πάνω στην νεολαία θα στηριχθεί για να μετατρέψει τον Πύργο σε δήμο πρότυπο εφαρμόζοντας ένα ανθρωποκεντρικό μο­ντέλο, ικανό να τον επαναφέρει σε ρόλο πρωταγωνιστή στη Δυτική Ελλάδα.

 Αγκάλιασαν το δικό τους άνθρωπο

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των κατοί­κων της τοπικής κοινότητας Λαμπετίου κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας». Ο υποψήφιος Δήμαρ­χος Πύργου που τα τελευταία δώδεκα χρόνια κατοικεί στο Λαμπέτι, κυριολεκτικά «χάθηκε» στις αγκαλιές των κατοίκων με τους οποίους συνδέεται με ειλικρινή φιλία.

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος μιλώντας στο πλή­θος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να τον ακούσει ανέλυσε τους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα εφαρμόσει και οδηγήσει με σιγουριά τον δήμο στην ευημερία. Παράλ­ληλα ο κ. Αργυρόπουλος σε μία κατάθεση ψυχής υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει «ο δι­κός τους άνθρωπος και ο φίλος τους, που θα μάχεται άοκνα και ανιδιοτελώς για να ξεφύ­γει ο τόπος από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια».

Το μήνυμα της προχθεσινής επίσκεψης ήταν σαφές: «Η Αλλαγή για τον δήμο Πύργου ξεκι­νά από το Λαμπέτι»

Περισσότερα Νέα