Οι “ΠΥΡΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ” πάνε στο Καρναβάλι των Μικρών

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Η μεγάλη ώρα των μικρών έφθασε. Την Κυριακή 19/2 πάνω από 10.000 λιλιπούτειοι καρναβαλιστές δίνουν ραντεβού στην πλατεία Ομονοίας στην Πάτρα στις 11.00 για να αρχίσει το τρελό πάρτι τους στους δρόμους της πόλης.

Η Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Πλατεία Ομονοίας – Γούναρη – Κορίνθου (κάτω μέρος πλ. Γεωργίου) – Κορίνθου με κατάληξη και έξοδο από Ερμού και Αγ. Νικολάου.

Φέτος στην παρέλαση συμμετέχουν ομάδες εκτός Πατρών και συγκεκριμένα από τον Πύργο, την Αμφιλοχία, την Κάτω Αχαγιά κλπ

Τον Πύργο για πρώτη φορά θα εκπροσωπήσουν οι γονείς και τα παιδιά του 1ου Δημοτικου σχολείου …ως ΠΥΡΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ (Group No 27 )!!!

81 άτομα παιδιά γονείς και φίλοι θα βρεθούν στις 10.15 πμ στην πλατεία Ομόνοιας στην Πάτρα όπου θα δώσουν και θα πάρουν χαρά ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότήτας.

Πρόκειται για μια ιδέα του νέου ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου που υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και με μεγάλη συμμετοχή.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στο δραστήριο σύλλογο, ενώ τέτοιες δράσεις φανερώνουν την ανάγκη να έρθουν πιο κοντά οι Σύλλογοι Γονέων της Πόλης δημιουργώντας μία “Ενωση Γονέων” όπου ολοι μαζί από κοινού να φέρουν την ” ομορφιά ” που λείπει από την Πόλη μας.

Περισσότερα Νέα