Οι υποψήφιοι της Πατριωτικής Ένωσης στην Ηλεία για τα σχόλια κατά του υποψηφίου Βουλευτή Ηλείας Μισέλ Αμπού Χάντμπα

24 Ιουλίου - 19:05 Τοπικά

Ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι κάποιοι προέβηκαν σε δυσμενή σχόλια κατά του υποψηφίου Βουλευτή Ηλείας Μισέλ Αμπού Χάντμπα, του συνασπισμού κομμάτων Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος – Κίνημα Αλλαγής.

Επειδή ως Πατριωτικό Κόμμα, έχουμε νιώσει στο πετσί μας πιο πολύ από όλους, τι σημαίνει να μην μπορεί ο άλλος να σε αντιμετωπίσει στις ιδέες σου και στην επιχειρηματολογία σου και να σου προσδίδει «ταμπέλες» (ακριβώς επειδή είναι αδύναμος ή ανίκανος να σε αντιμετωπίσει λεκτικά), δεν μπορούμε παρά να διαφωνήσουμε με τέτοιες πρακτικές.

Όσο αφορά τη λέξη «ρατσισμός» καλό θα είναι (εκτός του ότι ΔΕΝ είναι Ελληνική) να μην χρησιμοποιείται ως καραμέλα για οτιδήποτε.

Η πολιτική αντιπαράθεση μας με ΟΛΟΥΣ στις επόμενες εκλογικές μάχες θα δοθεί μόνο λεκτικά και στο επίπεδο προτάσεων και ιδεών. Δεν μπορεί να κρίνουμε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, κάποιον που δεν συμφωνεί μαζί μας.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και να θυμάται πάντα ότι ως νέος άνθρωπος έχει υποχρέωση και ο ίδιος να αγνοεί επίσης παλαιοκομματικές μεθόδους-λόγια και πρακτικές, αλλιώς (δυστυχώς) δεν θα αλλάξει κάτι στο Νομό και στην χώρα μας.

Χάρης Β Μιχαλακόπουλος-Χριστίνα Καριώρη

Περισσότερα Νέα