Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία με την Αναστασία -Απόψε στην κεντρική πλατεία και ώρα 21.00

24 Ιουλίου - 13:48 Τοπικά

Ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες για τη μεγάλη αποψινή συναυλία με την Αναστασία στην κεντρική πλατεία του Πύργου και ώρα 21.00 για τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Πύργου, τον  Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και το Τμήμα Παιδείας, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Πύργου.

Η μόλις 19 χρονών Αναστασία-Δήμητρα όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε το 2004 και κατάγεται από την Κέρκυρα και τη Κεφαλλονιά. Η παρθενική της εμφάνιση στο τραγούδι συνοδεύτηκε από πολλές πρωτιές και ρεκόρ:

-Το πρώτο της τραγούδι «Αμαρτίες» δεν έγινε γνωστό από κάποιο ραδιόφωνο ή άλλο κλασικό μέσο προώθησης, αλλά από το λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης “TikTok”.

-Οι «Αμαρτίες» σε στίχους και μουσική των Γιώργου Καλογεράκου και Daphne Lawrence άγγιξαν  τον αριθμό των 10 εκατομμυρίων Spotify streams προερχόμενα από την Ελλάδα, ξεπερνώντας έτσι τις τετραπλά πλατινένιες πωλήσεις και φτάνοντας αισίως στη διαμαντένια απονομή.

-Συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο το τραγούδι μετράει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του πάνω από 12,8 εκατομμύρια streams στο Spotify, βρίσκεται για 444 συνεχόμενες μέρες στο Top 200 του Spotify Greece Chart, ενώ στο YouTube ξεπερνάει τις 28 εκατομμύρια προβολές.

-Οι διαμαντένιες «Αμαρτίες» ανακηρύχθηκαν επίσης στις αρχές του χρόνου το Νο1 τραγούδι της χρονιάς στα ελληνικά ραδιόφωνα, τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό chart σύμφωνα με το Official IFPI Year End Chart by Mediainspector.

Περισσότερα Νέα