Όλα τα μεγάλα ονόματα του Motocross το Σαββατοκύριακο στον Πύργο

24 Ιουλίου - 17:17 Αθλητικά

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 5ου αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross που διοργανώνεται από την ΔΙΑΘΛΗΣΗ στις 23 και 24 Μαΐου στην πίστα Motocross «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΪΑ» στα Δουνέϊκα. Συνδιοργανωτής και αρωγός της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Περιφερειακή Ενότητα Ν.Ηλείας, η βοήθεια της οποίας είναι ανεκτίμητη.

Οι εργασίες για την διαμόρφωση-φρεσκάρισμα της πίστας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και την Πέμπτη

το βράδυ που λήγουν οι συμμετοχές θα ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών. Βέβαιη είναι η συμμετοχή όλων των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος σε όλες τις κατηγορίες μιας και με την αλλαγή του συστήματος της βαθμολογίας όλοι οι βαθμοί που θα κερδίσει ο κάθε αθλητής, του είναι απαραίτητοι για μια καλή θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Δευτέρας, διοργανώθηκε από το σωματείο σεμινάριο – εκπαίδευση κριτών έτσι ώστε πλέον να χρησιμοποιούνται πιστοποιημένοι και έμπειροι κριτές μέσα στην πίστα, ικανο΄΄ι να ανταπεξέλθουν στο καθήκον τους και τις δυσκολίες που φέρει θέση τους.

Την Παρασκευή το απόγευμα, θα στηθεί από το σωματείο ένα κιόσκι στην κεντρική πλατεία του Πύργου, για να μπορέσουν όλοι οι φίλοι της μοτοσικλέτας να ενημερωθούν για τα του αγώνα.

Περισσότερα Νέα