Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Βάρδας! Ασφαλτόστρωση των οδών Αρχ. Ολυμπίας και Αγ. Νικολάου μέσα στο Σαββατοκύριακο με προσωπική επίβλεψη από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

24 Ιουλίου - 19:36 Τοπικά

 Σε μια νέα, πιο φιλική στον δημότη, πόλη μετατρέπεται πλέον η Βάρδα, καθώς οι εργασίες ανάπλασης του ιστορικού κέντρου προχωρούν με επιταχυνόμενους ρυθμούς, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει σε όλα σχεδόν τα δημόσια έργα της χώρας, λόγω των γνωστών προβλημάτων χρηματοδότησης και ανατίμησης των υλικών, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, με συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε να «ξεμπλοκάρει» το έργο που θα αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος έδωσε οδηγίες στον εργολάβο να επιταχύνει όσο το δυνατόν τις διαδικασίες έτσι ώστε να παραδοθεί σύντομα το έργο στους πολίτες.

Πλέον το έργο είναι γεγονός! Οι εργασίες ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Αρχαίας Ολυμπίας και Αγίου Νικολάου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένει η τοποθέτηση των νέων πεζοδρομίων. Οι σχεδόν κατεστραμμένοι δρόμοι της Βάρδας αποτελούν πλέον παρελθόν.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μαζί με τους Αντιδημάρχους επέβλεψαν προσωπικά τις εργασίες, όλο το Σαββατοκύριακο, καθώς το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε ρητή δέσμευση της δημοτικής αρχής. Και όπως πάντα, η δημοτική αρχή του Γιάννη Λέντζα, τηρεί τις δεσμεύσεις της!

Περισσότερα Νέα