«Ώρα μηδέν» για το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων! Κάλεσμα από τους διοργανωτές του δήμου για ευρεία συμμετοχή των πολιτών

14 Μαρτίου - 18:58 Τοπικά

Στο αποκορύφωμά τους βρίσκονται οι προετοιμασίες το  29ο Καρναβάλι  Κρεστένων, που  θα διεξαχθεί  την Κυριακή  της Αποκριάς 17 Μαρτίου και ώρα 3:30 μ.μ., στον  κεντρικό δρόμο της πόλης.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και με συνεχές  το ενδιαφέρον του δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου,  ολοκληρώνεται  με κέφι και πολύ όρεξη η διοργάνωση των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Κρέστενα, που αναμένεται  να προσελκύσουν  μεγάλο αριθμό κατοίκων  από το δήμο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Συνολικά στο Καρναβάλι Κρεστένων θα λάβουν μέρος 23 άρματα, τα οποία θα συνοδεύουν  πεζοπόρα τμήματα με εκατοντάδες συμμετέχοντες, από τα σχολεία, τους πολιτιστικούς συλλόγους , τη νεολαία, κατοίκους κ.α.

Επικεφαλής των αρμάτων θα είναι η βασίλισσα του Καρναβαλιού, η οποία θα μεταφέρει και ένα ισχυρό μήνυμα για τους παρευρισκόμενους, που …καιρού επιτρέποντος θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν  και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Στα πλαίσια του 2ου Καρναβαλιού Κρεστένων θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις, ενώ θα ριχτούν σοκολάτες και άλλα είδη της εποχής από τους διοργανωτές, οι οποίοι απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες για να παρακολουθήσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που εδώ και πολλά χρόνια έχουν καταστεί θεσμός.

Περισσότερα Νέα