Όραμα Δημιουργίας – Γιάννης Αργυρόπουλος: Εκτός παράταξης ο Αντώνης Βαγγόπουλος

24 Ιουλίου - 17:02 Τοπικά

Από το γραφείο επικοινωνίας της δημοτικής  παράταξης δήμου Πύργου «¨Οραμα Δημιουργίας» ανακοινώνονται τα εξής:

«Ό Αντώνης  Βαγγόπουλους με την αποδοχή εκ μέρους του, όπως μας ανακοίνωσε ο ίδιος,  της πρότασης του  Δημάρχου Πύργου να τον διορίσει  Πρόεδρο  στη Δημοτική Επιχείρηση, μετά την παραίτηση του Νίκου Δουφεξή, αγνοώντας τις αντιρρήσεις και τους ενδοιασμούς που εξέφρασαν σχεδόν όλα τα μέλη  της παράταξής μας, είναι εύλογο ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός  παράταξης.

Καμιά προσωπική επιθυμία,  ή φιλοδοξία δεν  μπορεί να προκαλεί αφορμές για σκιές ή  «γκρίζες ζώνες» στην καθαρή δέσμευση  μας απέναντι στους πολίτες του δήμου Πύργου για αυστηρή, υπεύθυνη και δημιουργική αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή.

Δείχνοντας ξεκάθαρο δείγμα γραφής  και αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αγωνιζόμαστε με έντιμο , ειλικρινή και ευσυνείδητο  τρόπο για την πρόοδο  του τόπου που αγαπάμε ,  συνεχίζουμε αταλάντευτα στην ίδια πορεία. Με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή  και αποφασιστικότητα, πλαισιωμένοι από νέους ενεργούς πολίτες , που μοιράζονται με εμάς  τα  ίδια  ενδιαφέροντα και τις  ίδιες  ανησυχίες  για το  μέλλον του δήμου μας, θα δίνουμε καθημερινά το παρόν στις πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας

Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της πενταετίας η  πλειοψηφία της κοινωνίας του δήμου Πύργου θα μας δικαιώσει.

 Όσον αφορά τον κ. Βαγγόπουλο του ευχόμαστε, στη νέα σελίδα συνεργασίας που ανοίγει με τον κ. Λιατσή να έχει καλύτερη κατάληξη ,  από αυτή που είχε στην προηγούμενη.»

Περισσότερα Νέα