Κρεοπωλείο Μαλλιόπουλος: Όταν το κρέας γίνεται τέχνη, η γευστική απόλαυση αποθεώνει αισθήσεις και συναισθήματα …

21 Δεκεμβρίου - 22:05 Χωρίς κατηγορία

Μπορεί οι τούρτες να αποτελούν το κατεξοχήν γλύκισμα για εορταστικές περιστάσεις, ωστόσο το κρεοπωλείο Μαλλιόπουλος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λανσάρει μια σειρά από ασυνήθιστες τούρτες και τάρτες.

Η ποιότητα, η πρωτοτυπία και η άρτια εξυπηρέτηση είναι τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του Πάνου Μαλλιόπουλου.

Ο Πάνος Μαλλιόπουλος μας εντυπωσιάζει ακόμα μια φορά με την δημιουργικότητα και την φαντασία του ιδιαίτερα για τις μέρες των εορτών φτιάχνοντας εξαιρετικά κρεατοσκευάσματα φτιαγμένα με αγάπη, μεράκι και φαντασία.

Στις τούρτες αντί για αυγά, σοκολάτα και ζάχαρη, τον πρώτο λόγο έχουν ο κιμάς, το μπέικον ,τα λουκάνικα, τα λαχανικά και διάφορα άλλα κρέατα!

Η πρωτότυπη ιδέα βρίσκει αντίκρισμα μεταξύ των καταναλωτών, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να αγοράσουν τις μοναδικές παρασκευές.

Όπως μας αναφέρει ο ίδιος «Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι πιο ιδιαίτερο, δεν έχει καμία σχέση με τα τραπέζια των άλλων εορτών. Γιαυτό και εμείς έχουμε κάνει προτάσεις πιο ιδιαίτερες στις καλύτερες τιμές . Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτουμε και τα υπόλοιπα είδη των κρεάτων όπως έχουμε όλο τον υπόλοιπο καιρό.

Τα συγκεκριμένα παρασκευάσματα είναι παρασκευάσματα που λύνουν τα χέρια της νοικοκυράς ώστε να κάνει γρήγορο το εορταστικό τραπέζι και να έχει πιο ιδιαίτερο χρώμα. Είναι κρεατοσκευάσματα βρώσιμα με βάση το κρέας, ψήνονται και κάνουν πιο ιδιαίτερο το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι».  

Στο κρεοπωλείο Μαλλιόπουλος θα βρείτε μια πλούσια γκάμα φρέσκων κρεάτων για κάθε γούστο και μια πληθώρα γιορτινών παρασκευασμάτων που θα απογειώσουν το γιορτινό σας τραπέζι γευστικά και οπτικά!

Κρεοπωλείο Μαλλιόπουλος…Που αλλού να πας…

Περισσότερα Νέα