«Παιχνίδια στην άμμο-2022» στην παραλία του Κατακόλου 1 και 2 Αυγούστου – Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής

24 Ιουλίου - 19:26 Τοπικά

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή αθλητική εκδήλωση, ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού ανανεώνουν και φέτος το ραντεβού τους με τα παιδιά, για «Παιχνίδια στην άμμο-2022» στην παραλία του Κατακόλου. Ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδι, αγωνίσματα, έπαθλα, και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών.

Η δεύτερη αθλητική διοργάνωση «Παιχνίδια στην άμμο» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1/8 και την Τρίτη 2/8 και ώρες 18.00 – 20.30 στο παλιό Καρνάγιο, στην παραλία του Κατακόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα «δικά» μας αστέρια του αθλητισμού. Πύργιοι πρωταθλητές διαφόρων αγωνισμάτων που διακρίθηκαν σε σημαντικές διοργανώσεις θα δώσουν το παρών, θα αγωνιστούν και θα βραβευτούν από τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για τις διακρίσεις τους.

Ο Δήμος Πύργου, πιστός στο πρόγραμμά του για την ψυχαγωγία και εμψύχωση των μικρών μας φίλων, δίνει για άλλη μια φορά τη δυνατότητα στα παιδιά, μέσα από το συγκεκριμένο αθλητικό δρώμενο,  να διασκεδάζουν και να τα εμφυσήσει σε κάθε μορφή αθλητισμού. Ως γνωστό, ο αθλητισμός και η άσκηση ανήκουν σε εκείνες τις φυσικές δραστηριότητες που ενισχύουν την ανάπτυξη των παιδιών όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο μαθαίνοντας νέες ικανότητες, αλλά τους δίνουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να ξεκινήσουν το μεγάλο ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού και της ταυτότητας τους.

Στην αθλητική δράση «Παιχνίδια στην άμμο» συμμετέχουν παιδιά όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, σε ηλικιακές κατηγορίες, ως εξής:

Α)   Α΄- Γ΄   Δημοτικού

Β)  Δ΄- ΣΤ΄ Δημοτικού &

Γ)  Α΄- Γ΄   Γυμνασίου

Την διοργάνωση της πρωτότυπης εκδήλωσης υπογράφουν, η Φλώρα Παπαγιαννάκη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, κι ο αντιδήμαρχος Παιδείας και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, που με ιδιαίτερη ευαισθησία έχουν φροντίσει ώστε όλα να είναι άψογα και να προσφέρουν στα παιδιά αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές παιχνιδιού.

Τις αθλητικές δραστηριότητες έχουν επιλέξει οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Κώστας Σκαρτσιάρης, Θεόδωρος Βαγγόπουλος, Παναγιώτης Παυλόπουλος, Βάσω Τσαντίλη, Μάκης Κόκκαλης.

Οι βραδιές θα «ντυθούν» μουσικά με την παρουσία DJ , για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων. Θα δοθούν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα συμμετοχής (μετάλλια και μπλουζάκια ), ενώ με τη λήξη της διοργάνωσης πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά.

Δήλωση συμμετοχής:

–         Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο 1ος όροφος Γραφείο Αθλητισμού.

Τηλ. 2621362419, πληροφορίες κ. Κώστας Σκαρτσιάρης

–         email: [email protected]

–          facebook: Αθλητικές Εκδηλώσεις Δήμου Πύργου

Περισσότερα Νέα