Πάμε σινεμά στην Ιταλία; Πρόσκληση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας σε νέους 13-18 ετών για συμμετοχή στις Κριτικές Επιτροπές του Giffoni Film Festival 2023

24 Ιουλίου - 19:05 Τοπικά

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους προσκαλεί νέους και νέες από την Ηλεία, ηλικίας 13-18 ετών, για να συμμετάσχουν στις Κριτικές Επιτροπές του 53ου Giffoni Experience το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Πρόκειται για ένα από τα πολυπληθέστερα παιδικά φεστιβάλ κινηματογράφου, το οποίο πραγματοποιείται στο Giffoni Valle Piana της Ιταλίας, ένα τυπικό χωριό του ιταλικού νότου κοντά στο Σαλέρνο και το οποίο υποδέχεται κάθε καλοκαίρι παιδιά και νέους απ’ όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Giffoni Film Festival, το Φεστιβάλ Ολυμπίας θα ταξιδέψει φέτος από 20 έως 29 Ιουλίου 2023, για έβδομη χρονιά στην Ιταλία με δύο (2) νέους/νέες, ηλικίας 13 έως 18 ετών, ως μέλη των κριτικών επιτροπών. Πιο συγκεκριμένα, έναν/μια για το τμήμα Generator 13+ (γεννημένος/η μεταξύ 01/05/2007 και 30/04/2010) και έναν/μια για το τμήμα Generator 16+ (γεννημένος/η μεταξύ 01/08/2005-30/04/2007).

Τα μέλη των κριτικών επιτροπών παρακολουθούν όλες τις ταινίες του διαγωνιστικού προγράμματος και συμμετέχουν στα Q&As με τους εκπροσώπους των διαγωνιζόμενων ταινιών (σκηνοθέτες, ηθοποιούς κλπ). Στο περιθώριο των υποχρεώσεών τους, έχουν την ευκαιρία να συναντούν διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου που προσκαλούνται στο Φεστιβάλ, να παρακολουθούν διεθνείς πρεμιέρες ταινιών, συναυλίες, θέατρο δρόμου και διάφορα άλλα φεστιβαλικά events.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητούν στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ Ολυμπίας: https://olympiafestival.gr/

Περισσότερα Νέα