Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023: Τα παιδιά της Ηλείας που αρίστευσαν

24 Ιουλίου - 13:47 Τοπικά

Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών το μεσημέρι της Πέμπτης έληξε και η αγωνία των μαθητών που έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις  με σκοπό να μπουν στις σχολές των ονείρων τους.

Πάλεψαν για να τα καταφέρουν και τώρα χαμογελούν κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Δείτε τους πρώτους των πρώτων της Ηλείας, με τις υψηλότερες βαθμολογίες:

Μελίνα Δημητροπούλου, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 19.395 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη! Στόχος μου ήταν η Ιατρική και τα κατάφερα!»

Αναστασία Τσούλη 19.300 Λύκειο Βάρδας

Είμαι πολύ χαρούμενη. Πιστεύω ότι αν επιμείνουμε και αγαπάμε τον εαυτό μας, όλοι θα τα καταφέρουμε και θα δικαιωθούμε. Θέλω όλα τα παιδιά να θυμούνται να περνάνε καλά στη διάρκεια της τρίτης λυκείου… Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που αγαπώ, την οικογένειά μου, και τις καθηγήτριές μου Διονυσία Κρίγκου με την οποία έκανα Λατινικά και Ιστορία, Μαρία Γεωργοπούλου με την οποία έκανα Έκθεση και τη Βάσω Σωτηροπούλου με την οποία έκανα Αρχαία.

Διονυσία Βερμέ, 2ο ΓΕΛ Πύργου,  19.240 μόρια

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άλμα Κωνσταντίνο Σιδέρη και Νίκη Παπαϊωάννου που με υποστήριξαν ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕΛ Πύργου για όλη τη στήριξη τους καθώς ήταν όλοι καταπληκτικοί και μας εξασφάλισαν ένα ήρεμο περιβάλλον. Στόχος μου είναι η Νομική Αθηνών. Οι κόποι μου δικαιώθηκαν και νοιώθω πάρα πολύ καλά για αυτό.

Ιωάννης Ντούσας, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 19,075 μόρια

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτή η χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της. Με τα 19.075 μόρια που συγκέντρωσα θεωρώ ότι μπορώ να εισαχθώ στη σχολή της επιλογής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, την οικογένεια μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου για την στήριξη που μου παρείχαν σε αυτήν την προσπάθεια. Εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες».

Βασίλης Λαμπαούνας, 1ο ΓΕΛ, 19.060 μόρια

Είμαι χαρούμενος και σίγουρα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, μετά από μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική στην οποία τήρησα πρόγραμμα χωρίς υπερβολές. Στόχος μου είναι η Ιατρική και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει, συγκρίνοντας πάντα με τις περσινές βάσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε αυτόν τον αγώνα αλλά και τους καθηγητές μου, τόσο στο 1ο Λύκειο οσο και στο φροντιστήριο. Εύχομαι στις επόμενες γενιές υποψηφίων καλή επιτυχία και σε όλους τους συμμαθητές μου να έχουν πετύχει τους στόχους τους. Και αν όχι, να θυμούνται ότι η προσπάθεια μετράει!

Φώτης Καστής, 2ο ΓΕΛ Πύργου 18.900 μόρια

Μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την βαθμολογία που πέτυχα, έπιασα τη σχολή της προτίμησης μου, που είναι τα οικονομικά. Ήταν αυτό που ήθελα. Ήθελε πιο πολύ συνέπεια στο διάβασμα και όχι υπερβολές. Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριό μου, που με στήριξε όπως επίσης και τους καθηγητές του σχολείου μου, που έκαναν σωστά το έργο τους όπως και την οικογένειά μου. Από εδώ και πέρα ξεκινάνε οι διακοπές μου και περιμένω την φοιτητική ζωή με αγωνία. Το τμήμα της ΑΣΟΕΕ που έχω επιλέξει έχει απαιτήσεις ωστόσο πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

Ελένη Παπαδοπούλου 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18.897 μόρια

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την έκβαση αυτή, αισθάνομαι ότι ανταμείφθηκε ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τις καθηγήτριες μου τόσο στο φροντιστήριο όσο και τους / τις καθηγητές/τριες στο σχολείο για την στήριξη που μου παρείχαν στη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς αλλά και τον θεό που μου έδινε δύναμη! Πρώτη επιλογή μου είναι νομική σχολή και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Διονυσία Ψυχομάνη, ΓΕΛ Βάρδας, 18.840 μόρια

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου, ο στόχος μου πλέον είναι η Νομική. Οι Πανελλαδικές είναι δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος αγώνας που χρειάζεται διάβασμα και υποστηρικτικά άτομα γύρω σου. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει ένα δικό του πρόγραμμα και να είναι προσηλωμένο στο στόχο του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, τους γονείς μου, που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την πορεία και αυτό που θέλω να πω είναι όλα τα παιδιά να κάνουν σταθερά βήματα και να εμπιστεύονται τις δυνατότητές τους. Θεωρώ πως αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Σπύρος Γεωργιάδης, 3ο ΓΕΛ Πύργου, 18.795 μόρια

Με βάση τις απαντήσεις που είχα δει, ήξερα τι έχω γράψει και την περίμενα τη βαθμολογία. Νιώθω ανακουφισμένος γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς, διότι ήταν δύσκολη όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η ευχάριστη πορεία και στο μέλλον. Η πρώτη επιλογή μου είναι η ΑΣΟΕΕ, είτε το Οικονομικό είτε το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι και τα δύο πολύ καλά τμήματα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε σε όλη αυτή τη διαδικασία, καθώς και τους καθηγητές μου στην “Άνοδο”, που ήταν δίπλα σε μένα όλη τη χρονιά, γιατί ήμουν αρκετά απαιτητικός μαθητής.

Σοφία Λύκου, 2ο ΓΕΛ Πύργου, 18.675 μόρια

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά με αρκετό διάβασμα ωστόσο ο κόπος μου ανταμείβεται και νοιώθω πολύ περήφανη για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους γονείς μου αλλά και την αδερφή μου, τους καθηγητές στο σχολείο αλλά και στο φροντιστήριο μου ενώ στόχος μου είναι να σπουδάσω Ψυχολογία και πιστεύω ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί.

Σπύρος Ρασούλης, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.675 μόρια

Είμαι ικανοποιημένος από την επιτυχία μου η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την βοήθεια των καθηγητών μου, τόσο στο φροντιστήριο Άνοδος όσο και στο σχολείο αλλά και φυσικά της οικογένειας μου. Στόχος μου είναι η Ιατρική Πατρών που όπως όλα δείχνουν- κατά πάσα πιθανότητα- επετεύχθη. Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές μου καλή επιτυχία!

Γιώργος Παναγόπουλος, 17.800 μόρια, 1ο ΕΠΑΛ Πύργου

Στα 42 του χρόνια έκανε το όνειρο του πραγματικότητα!

Ξεχωριστή είναι η επιτυχία του Γιώργου Παναγόπουλου από το 1ο ΕΠΑΛ Πύργου καθώς κατάφερε στα 42χρονια να επιστρέψει στα θρανία και μάλιστα να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις συγκεντρώνοντας 17.800 μόρια!!!

Ο στόχος του που ήταν η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών όπως όλα δείχνουν επετεύχθη!

«Mια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της και ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμολογιών ήρθαν και τα χαμόγελα… Συγκέντρωσα 17800 μόρια και μπορώ πλέον να στοχεύσω για τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών του πολυτεχνείου της Πάτρας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Πύργου κ. Καπρούλια Δημήτρη, Κακαλέτρη Γεώργιο, Λυμπερόπουλο Παναγιώτη και Κουλούρη Δημήτρη για την προσπάθεια τους να μας προετοιμάσουν όσο το δυνατό καλύτερα για το στίβο των εξετάσεων. Επιπλέον οφείλω να ευχαριστήσω και τους καθηγητές Γιάχο Σπύρο (Λυκειάρχης), Τσετσώνη Δημήτρη (Υποδιευθυντής) και Σακελλάρη Βάσω για τη στήριξη τους σε αυτή τη δίχρονη προσπάθεια μου αλλά και να τους συγχαρώ για την άρτια οργάνωση του Σχολείου σε όλα τα επίπεδα. Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές να πετύχουν στη πρώτη τους επιλογή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

Πέτρος και Χαράλαμπος Κοτσέτας, Λύκειο Γαστούνης


Διπλή χαρά στην οικογένεια Κοτσέτα της Γαστούνης καθώς τα δίδυμα αγόρια τους, ο Πέτρος και ο Χαράλαμπος κατάφεραν με επιμονή και υπομονή να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο!

Ο Πέτρος συγκέντρωσε 18.680 μόρια και όπως ο ίδιος λέει, νιώθει μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση διότι κατάφερε να πετύχει τους στόχους του. «Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές του σχολείου μου όσο και τους καθηγητές που μου έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και τους γονείς μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους».

Ο Χαράλαμπος κατάφερε να συγκεντρώσει 17.480 μόρια πετυχαίνοντας και αυτός την εισαγωγή του στη σχολή που επιθυμούσε. «Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, του σχολείου και των ιδιαίτερων, καθώς επίσης και τους γονείς μου που ήταν συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αυτή».

Μαρινίνα και Παναγιώτης Δάρρας, 1ο ΓΕΛ Πύργου


Η Μαρινίνα και ο Παναγιώτης Δάρρας, από το 1ο ΓΕΛ Πύργου, με πείσμα και υπομονή, κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν να είναι σε θέση να επιλέξουν τις Σχολές που πάντα επιθυμούσαν!

Έχοντας στο πλευρό τους, ως στήριγμα όλα αυτά τα χρόνια τον πατέρα τους Γιώργο, που στέκεται βράχος δίπλα τους, τα δίδυμα αδέλφια από τον Πύργο, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενα και δικαιωμένα. Και οι δύο καταφέρνουν την είσοδο τους στις πρώτες τους επιλογές που για την Μαρινίνα είναι η Σχολή Οικονομίας- Διοικησης Επιχειρήσεων και η Πληροφορική για τον Παναγιώτη.

«Συστηματική δουλειά, συγκεκριμένος στόχος, ψυχραιμία και επιμονή είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχίας μας για την είσοδό μας στο πανεπιστήμιο και στις πρώτες μας επιλογές. Με 16.100 μόρια εισερχόμαστε σε σχολές του ΟΠΑ (ΑΣΣΟΕ), Πειραιώς, Καποδιστριακό, Χαροκόπειο και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με κατά πολύ περισσότερα μόρια από τα περσινά. Αυτό που θα συστήναμε είναι η ηρεμία, η πίστη στο αποτέλεσμα, να κοιτάς τον απώτερο σκοπό και να μην λυγίζεις στις δυσκολίες της στιγμής. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη τον πατέρα μας που ήταν και είναι πάντα δίπλα μας».

Μαρία Δ. Ζιάκα, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18.325 μόρια

«Μια επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Με επιμονή , υπομονή, σωστό προγραμματισμό και ατέλειωτο διάβασμα ολοκλήρωσα τη χρονιά με επιτυχία αφού, στο πεδίο των Ανθρωπιστικών Σπουδών, με δύσκολα ομολογουμένως θέματα, κατάφερα να συγκεντρώσω 18.325 μόρια. Έτσι η πρώτη μου επιλογή που δεν είναι άλλη από τη Νομική Αθηνών φαντάζει πλέον στόχος εφικτός και μένει να ανακοινωθούν οι βάσεις για να επιβεβαιωθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας καθώς και στο φροντιστήριο μου ( ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ) Επίσης τους γονείς μου που στήριξαν τη δύσκολη προσπάθειά μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να πιάσουν τους στόχους τους. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας είναι μακρύς αλλά γεμάτος νέες προκλήσεις. Το μέλλον μας ανήκει, για αυτό πρέπει με ήρεμη σκέψη, αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας με επιτυχία.»

Κωνσταντίνος Πανόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου 18.310 

Αισθάνομαι ανακουφισμένος που βγήκαν τα αποτελέσματα και δικαιώνουν τους κόπους μου. Τις τελευταίες μέρες και μέχρι την ανακοίνωση είχα πολύ άγχος και πλέον είμαι ικανοποιημένος. Στόχος μου είναι υψηλόβαθμες σχολές και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Μετά από μια απαιτητική χρονιά, όχι πολύ δύσκολη αλλά ούτε και εύκολη, τώρα είναι ώρα για ξεκούραση. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου αλλά και τους καθηγητές μου για την στήριξη τους.

Δανάη Μαυρομάτη, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.075 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επίδοση μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν τελικά. Στόχος μου ήταν η Πληροφορική, την οποία και πιάνω με τους βαθμούς που έγραψα. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και κυρίως τον κ. Δημήτρη Χρυσανθόπουλο, για την βοήθεια και την υποστήριξη που δέχτηκα σε αυτή τη χρονιά, ώστε να πετύχω τους στόχους μου.

Γιώργος Μαρκόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17895 μόρια

Ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά και γι αυτό είχα ένα καλά διαμορφωμένο πρόγραμμα. Ευχαριστώ τους γονείς μου αλλά και τους θείους μου καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο. Θέλω να δηλώσω Σώματα Ασφαλείας αλλά πρώτα θέλω να δω πως θα κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής των σχολών.

Κωνσταντίνος Αριδάκης ΓΕΛ Βαρθολομιού 17.900 μόρια


Αισθάνομαι πάρα πολλή χαρά κι ανακούφιση, ήταν μία πιεστική, κουραστική και αγχωτική χρόνια. Ο στόχος μου είναι η Ιατρική αλλά μάλλον με τα περσινά δεδομένα δεν την φτάνω. Πιστεύω ότι πιάνω την Οδοντιατρική αλλά περιμένω να δω πως θα κινηθούν οι βάσεις. Δεν ξενύχτησα ποτέ, διάβαζα όπως διάβαζα και στις προηγούμενες τάξεις με πρόγραμμα όμως. Ευχαριστώ τους γονείς μου αλλά και τον αδερφό μου όπως επίσης και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να κατανοήσω την ύλη.

Mαρίνα Μπλάθρα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.895 μόρια

Είμαι ανακουφισμένη που πλέον ξέρω το αποτέλεσμα και χαρούμενη που έγραψα έναν σχετικά καλό βαθμό και δεν χάθηκε η προσπάθειά μου. Δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Διάβασα όσο χρειαζόταν, χωρίς να αγχώνομαι ιδιαίτερα. Με βοήθησαν και με υποστήριξαν πολύ οι γονείς μου και τους ευχαριστώ, όπως και οι καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο, τους οποίους επίσης ευχαριστώ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιες σχολές θα δηλώσω, έχω αρκετές επιλογές.

Νικολία Αγωγιάτη, 4ο ΓΕΛ Πύργου 17.850 μόρια

Αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί δικαιώθηκαν οι κόποι μου όλο αυτό το χρόνο. Σε αυτό με βοήθησαν και οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο αλλά και η οικογένεια μου που με στήριξε ψυχολογικά. Στόχος μου είναι η Ψυχολογία Αθήνας, πιστεύω ότι η βαθμολογία μου επιτρέπει την είσοδο μου στη σχολή αυτή. Ήταν μια χρονιά δύσκολη, με άγχος και κούραση όμως η υπομονή και η επιμονή ήταν αυτά που με οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άγγελος Νικολόπουλος, 3ο ΓΕΛ Πύργου, 17.815 μόρια

Την περίμενα αυτή τη βαθμολογία, ίσως και λίγο παραπάνω, αλλά όλα καλά, γιατί περνάω στη σχολή που θέλω, Αξιωματικών Αστυνομίας. Έδινα δεύτερη φορά και ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μένα, δύσκολη και όχι πολύ ευχάριστη, γιατί διάβαζα 10-12 ώρες τη μέρα και ξεκίνησα την προετοιμασία μου τον Νοέμβριο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τους καθηγητές μου και τον Θεό»

Αιμιλία Κοργιαλά ΓΕΛ Λεχαινών, 17.760 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να διαβάζω συστηματικά αλλά πάντα αισθανόμουν ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Όμως όταν έγραφα δεν είχα πολύ άγχος. Προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Προσπαθούσα και μόνη μου στο διάστημα αυτό στα μαθήματα που αισθανόμουν ότι είχα μείνει λίγο πίσω, να τα δουλεύω παραπάνω και να επιμένω. Στόχος μου τώρα είναι να μπω στο βιολογικό, κατά πάσα πιθανότητα αυτός ο στόχος είναι εφικτός. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους καθηγητές μου που ήταν στο πλευρό μου σε όλον αυτόν τον αγώνα αλλά και τους γονείς μου που μου συμπαραστέκονται.

Αντώνης Αντωνόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.700 μόρια

Ήταν μία προσπάθεια δύο χρόνων με πολύ διάβασμα και το αποτέλεσμα για εμένα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να πιάσω το στόχο μου που είναι είτε η Νομική είτε το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στην Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι η βαθμολόγηση των γραπτών ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, αν και για εμένα αποδείχτηκε μία καλή χρονιά.

Όλγα Μενύχτα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.540 μόρια

Είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, με το σχολείο μου, με το φροντιστήριό μου ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ. Βέβαια, θεωρώ πως οι βαθμολογητές ήταν λίγο αυστηροί και μάλλον τους επιθυμούσαν παπαγαλία και αποστήθιση και όχι κριτική σκέψη, όπως φάνηκε από τις αποκλίσεις στη βαθμολόγηση στην έκθεση και στα Αρχαία Ελληνικά. Η χρονιά πάντως κύλησε ομαλά, είμαι πρωινός τύπος στο διάβασμα και ρύθμισα το πρόγραμμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τον αδελφό μου, που ήταν οι πιο υποστηρικτικοί από όλους, και τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο. Στόχος μου είναι να καταφέρω να περάσω στη Νομική.

Σταθοπούλου Ραφαηλία 2ο ΓΕΛ Πύργου, 17.390 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενη που τελείωσε με επιτυχία αυτή η χρονιά. Ένα χρόνο τώρα δώσαμε όλοι τους καλύτερους μας εαυτούς, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Είμαι ευγνώμων για την βοήθεια όλων των καθηγητών μου, που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με καθοδήγησαν σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα.

Δημοσθένης Σαργέντης 1ο ΓΕΛ Πύργου, 17350 μόρια

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου στα μαθήματα της κατεύθυνσης μου αφού οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς ανταμείφθηκαν. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα ποια σχολή θα επιλέξω. Ευτυχώς, έχω τη δυνατότητα να επιλέξω αρκετές σχολές και έχω αρκετό χρόνο να σκεφτώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα την οικογένειά μου που με στήριξε, τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Πύργου, την κ. Βαγγοπούλου Έφη για την στήριξή της στο μάθημα της οικονομίας, τη θεία μου στη γλώσσα και τους καθηγητές μου στα μαθηματικά και την πληροφορική, που με βοήθησαν ώστε να έχω ένα καλό τελικό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια των καθηγητών μου θα φτιάξω το μηχανογραφικό μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να δώσω και τα συγχαρητήριά μου και στους άλλους συμμαθητές μου και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλές σπουδές.

Νίκη Γάβη, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.160 μόρια

Ήμουν αγχωμένη αλλά τώρα είμαι μια χαρά και ανακουφισμένη. Ήταν δύσκολη χρονιά και πιο πιεστική από άλλες χρονιές, γιατί είχαμε πολλά διαγωνίσματα με περισσότερο διάβασμα. Παρ’ όλα αυτά προσπάθησα να έχω πρόγραμμα και πιστεύω ότι τα κατάφερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξη, καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Χαράλαμπος Σταθόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.100 μόρια

Για εμένα ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά από πολλές απόψεις, ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι πέτυχα το στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Σταύρο Δαρζέτα για την εξαιρετική προετοιμασία, αλλά και τους καθηγητές μου Χρήστο Αθανάσουλα από το Κοινωνικό Φροντιστήριο, Νίκο Αδαμόπουλο και τη Νατάσσα Αλεξανδροπούλου για όλη τη στήριξη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επειδή όμως η στόχευση μου ήταν τα Σώματα Ασφαλείας και ειδικότερα η Αστυνομία θέλω να ευχαριστήσω θερμά και την Εύη Δημακίδη από το «Μεταβολίζω» στην Πάτρα όπου με βοήθησε να μειώσω σημαντικά το σωματικό μου βάρος αλλά και την Αφροδίτη Πατσούρη από τον Γυμναστικό Σύλλογο «Αναγέννηση» . Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου για την πολύτιμη υποστήριξη τους.

Ιωάννης Κολλητήρης, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, 18.400 μόρια


Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου αλλά και τους καθηγητές μου για την στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και τώρα θέλω να δω πως θα κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια καθώς έχω διάφορα τμήματα στο μυαλό μου.

Άγγελος Σπηλιωτόπουλος, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, 18.500 μόρια

Στόχος μου είναι να περάσω στην Σχολή Αστυφυλάκων και η αλήθεια είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα αρκετά. Το αποτέλεσμα ουσιαστικά με δικαιώνει και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου.

Μαρία-Νίκη Κυριαζή, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 19.060  μόρια, Κατεύθυνση Υγείας

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη καθώς κατάφερα να σημειώσω 19.060 μόρια διεκδικώντας μία θέση στις σχολές προτίμησης μου, μετά από ένα χρόνο πολύωρης μελέτης και αφοσίωσης στο διάβασμά μου. Οι βαθμοί που κατάφερα να συγκεντρώσω με ικανοποιούν ιδιαίτερα και ελπίζω να εκπληρώσω τον στόχο μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου αλλά και γενικότερα το σχολείο μου για την άριστη λειτουργία του όλο αυτό το διάστημα!».

Σαββίνα Βυθούλκα, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιαδα, 18.905 μόρια

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά είμαι ικανοποιημένη με την επίδοση μου. Πιστεύω θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα,  θα περιμένουμε τις βάσεις και προχωράμε με αισιοδοξία.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τους καθηγητές που συνεργάστηκα και το σχολείο μου. Καλή επιτυχία σε όλα τα  παιδιά!».

Νάνσυ Μουτάφη, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 18.800 μόρια, Κατεύθυνση Υγείας

«Είμαι χαρούμενη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και αναμένω για τα τελικά αποτελέσματα».

Γιώργος Δαλάτσης, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 18.475 μόρια, Κατεύθυνση Υγείας

«Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και την οικογένειά μου για την στήριξη που μου παρείχαν  όλο αυτό το διάστημα».

Δέσποινα Δούλου, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 18.350 μόρια, Κατεύθυνση Υγείας

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου και τους γονείς μου για την υποστήριξη, ενθάρρυνση και υπομονή τους!».

Μαϊλίντα Χότζα, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 18.025 μόρια, Κατεύθυνση Υγείας

«Η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη,  διότι έκανα αυτό τον αγώνα για δεύτερη φορά όμως με αρκετή προσπάθεια , υπομονή και επιμονή κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου , ο οποίος ήταν να γράψω στις πανελλαδικές εξετάσεις όσο καλύτερα μπορώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου και όλους τους ανθρώπους γύρω μου που ήταν πάντα δίπλα μου σε όλο αυτόν τον αγώνα , καθώς και τους καθηγητές μου οι οποίοι μου δίδαξαν όσα έπρεπε και με ενθάρρυναν να συνεχίσω αυτή τη προσπάθεια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους έδωσαν φέτος πανελλήνιες και να μην τα παρατήσουν αν δεν πήγαν όλα έτσι όπως τα ήθελαν εκείνοι!».

Μάριος Μικελόπουλος 18.400, ΓΕΛ Πελοπίου

Μια πολύ κουραστική χρόνια έφτασε στο τέλος της, με το τελικό αποτέλεσμα να με αφήνει άκρως ικανοποιημένο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θέμα την οικογένεια μου, τους καθηγητές του ΓΕΛ Πελοπίου και τους φίλους που μου στάθηκαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω του καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΚΥΒΟΣ και ΟΡΟΣΗΜΟ ΘΑΛΗΣ  υπό την καθοδήγηση των οποίων κατάφερα να συγκεντρώσω μια υψηλή βαθμολογία.  Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά φέτος που έκαναν τον αγώνα τους και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.

Περισσότερα Νέα