Πανηλειακός: Ήρθε η ώρα των 40ρηδων. Μπαίνουν στο νέο Δ.Σ οι Ρήγας – Έξαρχος

24 Ιουλίου - 17:18 Αθλητικά

Παρουσία του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή και αρκετών φιλάθλων έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση για τη δημιουργεία νέου ΔΣ στον Πανηλειακό.

Τη διαδιακασία άνοιξε ο απερχόμενος πρόεδρος Λάμπης Σιδηροκαστρίτης ο οποίος έκανε τον διοικητικό απολογισμό ενώ το μέλος της Εξελεγκτικής επιτροπής Πάνος Αλεξανδρόπουλος έκανε τον οικονομικό απολογισμό ((9.426 ευρώ έσοδα – 9.426 έξοδα και 1.750 οφειλές προς τρίτους, και οι Φ. Παπαδόπουλος, Λ. Σιδηροκαστρίτης κατέγραψαν ως …δάνειο τους προς το σωματείο, ποσά …300 και 200 ευρώ αντίστοιχα).  Τόσο ο Διοικητικός όσο και ο Οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Η ευχάριστη “έκπληξη” της βραδιάς ήταν η αυθόρμητη συμμετοχή στο νέο Δ.Σ δύο νέων επιχειρηματιών της Πόλης, του Β. Έξαρχου και του Γ. Ρήγα, οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους ανέφεραν ότι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα και την πόλη. Κάλεσαν επίσης και άλλους “40ρηδες” να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Το πρώτο βήμα πλέον έγινε. Απομένει πλέον η πόλη να στηρίξει την προσπάθεια να βγεί ο Πανηλειακός από τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Γ. Λιατσής: “Ξεκινά αναστήλωση των εγκαταστάσεων”

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση έδωσε κι ο Δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, ο οποίος ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι όρισε ως σύμβουλό του (άμισθο) σε θέματα ποδοσφαίρου τον Χρήστο Γιαννακόπουλο, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι ουσιαστικά κι ο εκφραστής του στα θέματα του Πανηλειακού, μαζί με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο επί αθλητικών Λάκη Αθανασόπουλο.
Κατά τα άλλα, ο δήμαρχος της πόλης δεσμεύτηκε ενώπιον της συνέλευσης ότι ξεκινά η αναστήλωση των εγκαταστάσεων, δίνοντας έτσι λύση στην κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει το Στάδιο Πύργου.
Προς αυτή, λοιπόν, την κατεύθυνση ο Γ. Λιατσής τόνισε ότι άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες επανασποράς του χλοοτάπητα του σταδίου, ενώ θα γίνουν εργασίες και στους υπόλοιπους χώρους, με την αλλαγή των σπασμένων καθισμάτων να εντάσσονται στο πλαίσιο της αναμόρφωσης κι αλλαγής της εικόνας του γηπέδου.
Σε ότι αφορά το Αθλητικό Κέντρο της Συντριάδας ο κ. Λιατσής ήταν σαφής: «Το Αθλητικό Κέντρο δεν θα ξαναπαραχωρηθεί αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη Πανηλειακό, αλλά θα είναι στη δικαιοδοσία του δήμου, εξυπηρετώντας όμως πρωτίστως τις ανάγκες του Πανηλειακού».
Παράλληλα, έδωσε την υπόσχεση ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του θα βοηθάει με κάθε τρόπο, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δείξει κι εμπράκτως την αγάπη του για το σύλλογο. Και αν αγαπάει πραγματικά ο κόσμος τον Πανηλειακό ήρθε η στιγμή να το αποδείξει». «Ένα ποτάμι φτιάχνεται από σταγόνες» ανέφερε.

Επίσης τόνισε ότι: «Ο Πανηλειακός ακολουθεί την πορεία της πόλης. Η πόλη είναι διαλυμένη και κατεστραμμένη. Γι’ αυτό και πρέπει να προσπαθήσουμε να τα συμμαζέψουμε. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, όπως παλεύουμε σε όλους τους τομείς της, κι έτσι και σε αυτόν».

Η τελική συγκρότηση του Δ.Σ θα γίνει στην τελευταία Γ.Σ την Τετάρτη 27 Μαϊου.

Περισσότερα Νέα