Πανηλειακός: Συνάντηση με τα σωματεία της Ηλείας. Με Χανιά οι Νέοι, με Παναρκαδικό Ζακύνθου οι Γυναίκες

24 Ιουλίου - 18:24 Αθλητικά

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των σωματείων στο κάλεσμα της ΠΑΕ Πανηλειακός για συζήτηση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 35 σωματεία με τους εκπροσώπους τους, όπου έγινε μια μακράς διάρκειας συζήτηση πάνω σε θέματα αμφίδρομης σχέσης του Πανηλειακού με τα σωματεία της περιοχής.

Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για αυτή την εκδήλωση. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύτηκαν για αμέριστη στήριξη στην ομάδα του Πανηλειακού, καθώς και από την πλευρά της, η ΠΑΕ Πανηλειακός αντίστοιχα.

Σημειώνεται δε ότι, κοινός στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα ταλέντα της περιοχής.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν οι κ.κ. Βασίλης Γκαγκάτσης, Γιάννης Γεωργουλόπουλος, ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου καθώς και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Καλιτζάκης.

Η συζήτηση έκλεισε με την δέσμευση κάθε σωματείου να αποκτήσει έναν σημαντικό αριθμό μετοχών, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η ΠΑΕ Πανηλειακός.

Ομάδα Νέων Κ19: Στον Πύργο την Κυριακή με τα Χανιά

Η ομάδα Νέων Κ19 του Πανηλειακού, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 , θα αγωνιστεί με τα Χανιά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νέων Κ-19 της Football League για την 5η αγωνιστική.

Οι ομάδες θα φιλοξενηθούν στον Πύργο στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπιάτζας που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα.

Ο εντός έδρας αγώνας των Νέων του Πανηλειακού θα ξεκινήσει το στις 10:45.

Διαιτητές στο αγώνα θα διατελέσουν :

Διαιτητής: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ηλείας)
Α’ Βοηθός: ΜΠΟΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Ηλείας)
Β’ Βοηθός: ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ηλείας)
Παρατηρητής: ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (Ηλείας)

Πανηλειακός Γυναικών – Παναρκαδικός Ζακύνθου

Η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013, στη Βαρβάσαινα, αντιμετωπίζει τον Παναρκαδικό Ζακύνθου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής στον 3ο όμιλο, για την 2η Αγωνιστική. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι.
Διαιτητής θα διατελέσει, ο Τζαγκαράκης, με βοηθούς τον Καφώνη και την Τσιοτσισβίλι, οι οποίοι ανήκουν στο σύνδεσμο Αχαΐας.

Περισσότερα Νέα