Παράνομη ηλεκτροδότηση σπιτιού στη Σπιάτζα. Εξιχνίαση υπόθεσης ναρκωτικών στη Γαστούνη. Σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Βάρδα

24 Ιουλίου - 17:01 Τοπικά

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, σε βάρος ημεδαπού, διότι έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, χθες το πρωί,  στην οικία του στην Σπιάντζα, διαπιστώθηκε ότι την ηλεκτροδοτούσε παράνομα.

 

Σχηματισμός  δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση του νόμου Περί Ναρκωτικών

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, διότι χθες το πρωί, σε έρευνες που πραγματοποίησαν σε αγροτική περιοχή στη Γαστούνη, εντόπισαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν.

 

Σύλληψη πέντε  αλλοδαπών για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς   

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το μεσημέρι, στη Βάρδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 26, 33 και 35  ετών          και δυο αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20 και 37 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα.

Περισσότερα Νέα