Παρούσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση «Κυνηγεσία 2023»- Με την συμμετοχή Θ. Βασιλόπουλου και Π. Σακελλαρόπουλου

24 Ιουλίου - 19:04 Τοπικά

Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2023» που πραγματοποιήθηκε  στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας το διάστημα  31 Μαρτίου& 1-2 Απριλίου 2023, συμμετείχε με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ενδιαφέρουσα υπήρξε και  η συμμετοχή της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, καθώς στο περίπτερο προβλήθηκε  το επιστημονικά τεκμηριωμένο έργο της παράλληλα με την άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας  και  την  ενεργή παρουσία  σε φιλοθηραματικές και φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις  με προγράμματα   βελτίωσης των βιοτόπων,  την λειτουργία εκτροφείων,  την απελευθέρωση χιλιάδων θηραμάτων κ.α.

Στη διάρκεια της έκθεσης χιλιάδες επισκέπτες είχαν την  δυνατότητα να ενημερωθούν για  προϊόντα και αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο και όχι μόνο για την άσκηση της θήρας.

Στα εγκαίνια της εκθέσεως  που  πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, ανέπτυξε το σύνολο των κοινών δράσεων και πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια από το υπουργείο  Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρο Βασιλόπουλο, και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο / Βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο.

Περισσότερα Νέα