Παρουσιάστηκε η Ducati Desmosedici GP15!

24 Ιουλίου - 17:22 Auto - moto

Πριν λίγη ώρα, στην Bologna, την ιδιαίτερη πατρίδα της εταιρίας, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας GP15. Την αρχή είχε κάνει χθες ο Iannone από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όταν ανέβασε φωτογραφία με κουκούλα, λέγοντας ότι “είναι έτοιμη”.

Αποκαλύφθηκε ότι κάτω από την κουκούλα, πράγματι κρυβόταν ένα αρκετά διαφορετικό κουστούμι, λίγο πιο στενό και μικρότερο πίσω. Εκεί βρίσκεται και άλλη εξόφθαλμη αλλαγή, αφού οι λαιμοί της εξάτμισης δεν σχηματίζουν “Υ” όπως πριν, αλλά συγκεντρώνονται στην δεξιά πλευρά. Το άλλο τελικό δεν προεξέχει επίσης όπως πέρσι.

Από τις λίγες, ακόμα, πληροφορίες που υπάρχουν, ο V4 κινητήρας έχει αλλάξει σημείο έδρασης και γωνία με το έδαφος, απέχοντας περισσότερο από τον εμπρός τροχό. Το αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, υπάρχει και αυτό, αλλά φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί από την αρχή, τόσο από τα διάφορα τμήματα και την συγκόλληση, όσο και από την πληροφορία ότι έχουν αλλάξει οι βάσεις του κινητήρα.

Φέτος η σεζόν αναμένεται να έχει τις μάχες που έχουμε στερηθεί εξαιτίας του φαινομένου Marc Márquez, ο οποίος βέβαια αξίζει κάτι περισσότερο από απλό θαυμασμό, αλλά να δούμε και περισσότερη δράση…

πηγή motomag.gr

Περισσότερα Νέα