Πασχαλινές ευχές και μηνύματα από τους Βουλευτές της Ηλείας

24 Ιουλίου - 19:36 Τοπικά

Ευχετήριο μήνυμα Δ. Αυγερινοπούλου για Καλό Πάσχα

 «Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

Σας εύχομαι από καρδιάς «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!»

Το Ελληνορθόδοξο Πάσχα ενώνει τους απανταχού Έλληνες γύρω από το μήνυμα της Ανάστασης για προσφορά, αγάπη και προσήλωση στον άνθρωπο και τις αξίες του.

Το λυτρωτικό μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου ας χαρίζει σε όλες και όλους μας ελπίδα και όαση θάρρους για την ζωή μας και ας γεμίσει τις καρδιές μας με αισιοδοξία. Μια ελπίδα είναι αρκετή για να αλλάξει ο κόσμος τώρα που φθάνουμε στο τέλος της πανδημίας. Ας ευχηθούμε ότι το μήνυμα του Θεανθρώπου θα σημάνει την ελπίδα για το τέλος των εχθροπραξιών και των πολέμων.

Το Αναστάσιμο Φως να αποτελέσει πηγή δύναμης, πίστης και δημιουργίας και να φωτίζει τον δρόμο του καθενός μας με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και ειρήνη!

Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία! Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση!»

Πασχαλινή Ευχή από τον βουλευτή Ηλείας, Κώστα Τζαβάρα

Έπειτα από δύο χρόνια σκληρής δοκιμασίας εξαιτίας της πανδημίας, η ανθρωπότητα εξακολουθεί να βιώνει δύσκολες καταστάσεις και να ζει στην αβεβαιότητα. Εύχομαι σε κάθε συμπολίτη μου Καλό Πάσχα και είθε το αναστάσιμο μήνυμα του σταυρωθέντος Χριστού να αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο πολιτικό γίγνεσθαι, που θα θέτει ως προτεραιότητα τις αξίες, τις αρχές και τους κανόνες μιας δίκαιης κοινωνίας. Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους!

Αν. Νικολακόπουλος: “Το φως της Ανάστασης να φωτίσει την ανθρωπότητα”

Αυτές τις άγιες ημέρες στεκόμαστε με κατάνυξη στο δράμα του Θεανθρώπου, με τον Θείο λόγο και τη Σταύρωση του Κυρίου να καθοδηγούν τις σκέψεις και τις προσδοκίες μας.

Τα πάθη και τη Σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση, που είναι η νίκη της ζωής απέναντι στο θάνατο, είναι το φως που μας γεμίζει αισιοδοξία, είναι η επιβεβαίωση της ελπίδας μας.

Εύχομαι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές μας και να μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Να γίνει το εφαλτήριο να αγαπήσουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, να σταθούμε αλληλέγγυοι στον συνάνθρωπο και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κυριαρχήσει η ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!

Πασχαλινές ευχές από τον Δ. Καλαματιανό

Η Ανάσταση συμβολίζει την ελπίδα και την αγάπη. Είναι η νίκη της ίδιας της ζωής, απέναντι στο σκότος και το θάνατο.

Το χαρμόσυνο και φωτεινό μήνυμά της είναι φάρος αισιοδοξίας. Μας γεμίζει με δύναμη ν’ αγωνιστούμε για κοινωνική δικαιοσύνη, με ειλικρινές ενδιαφέρον και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

 Να σταθούμε εμπράκτως, με ισχυρή θέληση, δίπλα στη δοκιμαζόμενη κοινωνία, που περνάει δύσκολες στιγμές. Προσβλέποντας σ’ έναν ασφαλή και ειρηνικό κόσμο ανιδιοτελούς προσφοράς, απαλλαγμένο από κάθε είδους αποκλεισμό.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους Ηλείους πολίτες με υγεία, χαρά και προκοπή.

Διονύσης – Χαράλαμπος Καλαματιανός

Βουλευτής Ηλείας

Αναπ. Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μιχ. Κατρίνης: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

Σε δύσκολους καιρούς καταφύγιο είναι η πίστη και η ελπίδα.

Ελπίδα χωρίς πίστη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει Ανάσταση χωρίς σταύρωση.

Αυτές τις ημέρες, μας δίνεται η ευκαιρία να αναζητήσουμε το πραγματικό νόημα της ζωής, να ανακαλύψουμε και πάλι την αξία της πίστης, την ηθική ικανοποίηση που δίνει σε όλους μια πράξη αλληλεγγύης και αγάπης.

Η αναζήτηση για όλα αυτά μπορεί να γίνει στις εκκλησιές ή ακόμα και στις παιδικές μας μνήμες. Τότε που όλα ήταν πιο καθαρά, πιο αγνά.

Πρέπει, όμως, να γίνει και για τους ανθρώπους που χρειάζονται και την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Σήμερα όσο ποτέ, χρειαζόμαστε ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.

Γιατί ένας κόσμος με πόλεμο, ανισότητες , αναλγησία και βαρβαρότητα δεν μπορεί να είναι ο κόσμος που ζούμε, ο κόσμος που θα ζήσουν αύριο τα παιδιά μας.

Το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης είναι μέσα μας, είναι δίπλα μας.

Το Άγιο Φως μας δείχνει το δρόμο για να το αναζητήσουμε και να το βρούμε.

Είναι στο χέρι μας.

Καλή Ανάσταση σε όλους, σε κάθε οικογένεια.

Με αγάπη και υγεία.

Περισσότερα Νέα