Πάτρα: Έκκληση από το Πανεπιστήμιο να μην κυκλοφορούν μόνοι τους οι φοιτητές τη νύχτα – Τι συμβαίνει

24 Ιουλίου - 19:16 Τοπικά

Έκκληση στους φοιτητές να μην κυκλοφορούν μόνοι τους τη νύχτα στους χώρους της πανεπιστημιούπολης απευθύνει το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ειδικότερα σε μια «Σημαντική ανακοίνωση προς τους φοιτητές» – όπως την τιτλοφορείται- που εξέδωσε την Παρασκευή και κοινοποιήθηκε και στο site του Τμήματος, η διοίκηση παρακαλεί τους φοιτητές, μετά τη δύση του ηλίου, να μην κυκλοφορούν στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης (προς και από το Τμήμα Βιολογίας) μόνοι τους. «Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τους φύλακες του Πανεπιστημίου στο τηλ. 11771».

Νέα ανακοίνωση

Σήμερα Δευτέρα 28/11 με νέα ανακοίνωση, υπενθυμίζεται στους φοιτητές ότι «στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 11771 χωρίς χρέωση, την οποία μπορούν να καλούν επί 24/ωρου βάσεως, από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο (εντός νομού Αχαΐας), 7 ημέρες την εβδομάδα για άμεση παροχή βοήθειας εντός της Πανεπιστημιούπολης».

Τι συμβαίνει

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή των συγκεκριμένων εκκλήσεων από τις διοικητικές αρχές του εκπαιδευτικού ιδρύματος αποτέλεσαν οι καταγγελίες για κινητικότητα άνδρα επιδειξία στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης και κυρίως στους χώρους γύρω από το Τμήμα Βιολογίας, γεγονός που κινητοποίησε τις πρυτανικές αρχές, οι οποίες ενημέρωσαν την Αστυνομία ενώ παράλληλα ενισχύθηκαν τα μέτρα φύλαξης των χώρων της πανεπιστημιούπολης.

https://pelop.gr/

Περισσότερα Νέα